látogató számláló

Oldman a majmok bolygóján

Újabb hírek a majmok bolygójáról. A 2011-es A majmok bolygója – Lázadás szerencsére új életre keltette a klasszikus filmet: természetesen már készül is a folytatása.

Újabb hírek a majmok bolygójáról. A 2011-es A majmok bolygója – Lázadás szerencsére új életre keltette a klasszikus filmet: természetesen már készül is a folytatása. A történet továbbra is San Franciscóban fog játszódni, de már egy ember nem lakta városban, ahol csupán tudósok egy kis csoportja küzd a túlélésért. A rendezést ezúttal a posztapokaliptikus műfaj egy megújítója, a Cloverfield-et is készítő Matt Reeves vállalta, a főszereplők között pedig újra ott lesz Andy Serkis, aki a lázadó emberszabásúak vezérét alakította. Neki köszönhető, hogy bár a digitális technikával való tökéletes együttműködésnek köszönhetően a színész tökéletes csimpánzzá vált, Caesarnak mégis igazi emberi tulajdonságai voltak.

A filmmel kapcsolatos legújabb hír, hogy az emberi ellenállás vezetőjét Gary Oldman fogja alakítani. A veterán színész a Leon, a profi-tól A sötét lovag-trilógiáig számtalanszor bizonyította, hogy nagyszerű gonosz és jó is tud lenni. 2014 tavaszán megtudjuk, hogy az új A majmok bolygója-filmben melyik oldalra áll.


süti beállítások módosítása