látogató számláló

Óriások sikere

Az óriások nagyra nőttek. A múlt héten került az amerikai mozikba Bryan Singer új rendezése, Az óriásölő, és akárcsak hatalmas főhősei, mindent elsöpört az útjából...

Az óriások nagyra nőttek. A múlt héten került az amerikai mozikba Bryan Singer – az X-Men-filmek készítője – új rendezése, Az óriásölő (Jack, the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.) és akárcsak hatalmas főhősei, mindent elsöpört az útjából: az Egyesült Államok több mint 3500 mozijában kezdték vetíteni, és rögtön 28 millió dollár bevételt gyűjtött: ez természetesen azonnal a mozis sikerlista csúcsára is repítette a 3D-s családi fantasyt.

Természetesen még sok mozijegyet kell eladni ahhoz, hogy a film csillagászati gyártási költsége – 200 millió dollár! – visszatérüljön. A producerek magabiztosságát nemcsak az táplálja, hogy a vetítés után végzett felmérések szerint a 18 évesnél fiatalabb nézők a lehető legjobb értékelést (A+) adták az Ewan McGregor, Stanley Tucci és Nicholas Hoult főszereplésével készült történetnek. Az is jó hír, hogy március 25-én Kínában is a mozikba kerül a film: márpedig ott a Hobbit is elképesztő sikert aratott és Az óriásölő-re a legtöbben úgy tekintenek, mint A Gyűrűk Ura világának méltó folytatójára.


süti beállítások módosítása