látogató számláló

Kritika: Trónok harca - 3. évad, 3. rész

Ismét egy hét, ismét egy új rész. Minőségi volt, mint mindig.

Daeneryses jelenete volt szerintem a legjobb. Tud ám alkudozni a csaj. Viszont nem kéne lágyszívűnek lennie, van egy olyan érzésem, hogy ez fogja a sírba vinni. Persze még változhat a helyzet. Aki meg azt hinné, hogy a sárkányt tényleg oda fogja adni, az csukott szemmel nézte végig az eddigi előzeteseket.
Meleg Pite hála az égnek többet nem lesz, vagyis bízom benne, hogy nem lesz, nem hiányzik. Aryát játszó színészlány meg kezd kinőni a szerepéből, azért remélem, nem váltják le.
Továbbá tetszett, hogy Tyrion kezdi újra visszanyerni régi önmagát. Meg másik kedvenc jelenetem mikor Pod visszajött a bordélyházból és faggatni kezdte Tyrion és Bronn.
Ami egy kicsit frusztrál, hogy az új szereplőkre nem jut elég idő, na meg tér. Például akik Havas John mellett vannak a falon túli király és csapata azokra több időt kéne fordítani.
Igazából ebbe a részbe minden volt. Volt egy kis dráma, volt egy kis humor. Összegezve „kéz vesztett” rész volt. Ja és én is olyan temetést akarok amilyen Lord Hoster Tullynak volt. Bár remélem az enyémnél nem bénázik az íjász.

Game-of-Thrones-season-3.jpg


süti beállítások módosítása