látogató számláló

Halloween Night Fest 2013

Második alkalommal kerül megrendezésre a Halloween Night Fest, ahol 14 filmmel és egy exkluzív vetítéssel, valamint különböző programokkal várnak Benneteket a szervezők.

Asylum_legjava_620.jpgAz esemény helyszíne a Mi Mozink Lurdy Ház (és a UPC videotár). A 14 filmen felül egy különleges vetítésnek is részesei lehettek: magyar moziban most először lesz látható John Carpenter A dolog (The Thing) c. filmje. A 14 filmen belül egy 6 filmből álló Asylum-válogatást is láthattok.
A megtekinthető filmek: Tökéletes bizonyíték, Sharknado, +1, A helyőrség - A Szpecnaz ébredése, Európa-rejtély, Halo 4 - Kezdetek, A vég, Emborg, Zombi apokalipszis, A zombik lázadása, Alien: Origin - A kezdet, Utazás a nácik központja felé, A Frankenstein-teória, Abraham Lincoln a zombivadász.
A magyar plakátokat ide kattintva tekintheted meg.
Az egy filmre szóló fehér karszalag ára 1490 Ft, az összes vetítésre szóló piros karszalag 3990 Ft-ba kerül.
A piros karszalagot vásárlók közül az első 496 személy jogosult A dolog exkluzív vetítésén való részvételre.

A vetítéséken kívül egyéb programokkal is készülnek a szervezők: A tavalyi év után idén is jelen lesz az Underground Fear csapata, akik horrorfilmes karaktereket keltenek életre. A legváratlanabb pillanatban törnek a vendégekre, tovább fokozva ezzel az amúgy is pattanásig feszült hangulatot.
Idén a Pániq-szoba csapata is csatlakozott a rendezvényhez. Ők egy külön mozi teremben, vetítésekkel egybekötve szerveznek szabadulós játékokat.
Szintén új csapat a Grand Guignol nevű formáció, akik interaktív előadással készülnek. A társulat előadásain nincs színpad és nincs vászon, ami megvédhetne, így testközelből ismerheti meg mindenki a fenyegető és kiszámíthatatlan világot.
Az idei évben tíz terem áll rendelkezésre, amelyből kettőben a Microsoft által biztosított horror/sci-fi konzoljátékokat próbálhatják ki az érdeklődők a mozivásznon játszva. Emellett még a régi pénztárak helyén, a mozi alsó szintjén is lehetőség nyílik két film közt a játékra. A Lurdy mozi pedig külön Para Menüvel készül a fesztiválra, amelyhez ajándék dvd film jár.

További információk a rendezvény honlapján.

HNF_2013.jpg

HNF2013_allposters.jpg


süti beállítások módosítása