látogató számláló

Swing - képek

Az A Company Hungary mutatja be Fazekas Csaba forgatókönyvíró-rendező Swing című filmjét a hazai mozikban. A zenés, romantikus vígjátékot 2014. február 27-től országosan több mint 40 moziban tekintheti meg a nagyközönség.

update: A film 2014. végén érkezik.

swing_05.jpg

A Swing három elkeseredett, különböző korú nő története, akiket egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet. Az Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska által alakított három nőt egy kiöregedett dizőz karol fel, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

"Szeretném, ha egy olyan film születne, amit a nézők magukénak éreznek majd, mert olyan emberekről szól, amilyenek mi magunk is vagyunk, vagy olyanokról, akiket ismernek és szeretnek: mindennapi emberek, mindennapi problémákkal. De aztán a történetben megszólal a zene, két órára elfelejtjük az összes problémánkat és aztán könnyebben mehetünk, mehetnek tovább." Fazekas Csaba, a Swing forgatókönyvírója és rendezője

A Swing főbb szerepeiben Csákányi Eszter, Ónodi Eszter és Törőcsik Franciska mellett Törőcsik Mari, Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Szatory Dávid és Borbély Alexandra tűnnek fel, Ónodi Eszter filmbéli fiát Bezerédi Bendegúz játssza. A film operatőre Garas Dániel, a zenei vezető Faltay Csaba zeneszerző-producer, aki többek között az Emil.RuleZ! és a Kistehén zenekarokkal dolgozott együtt. A dalokat Fekete-Kovács Kornél hangszereli. Az elegáns látványvilág Lakatos Márk stylist közreműködésének köszönhető.

Bodzsár István producer mosolyogva gondol vissza a forgatásra és a közös munkára Csákányi Eszterrel, Ónodi Eszterrel, Törőcsik Franciskával és Törőcsik Marival. "Nagyon nagy élmény volt ezekkel a színészekkel együtt dolgozni, és remélem, hogy egyikőjük sem fog megsértődni, ha - a legnagyobb tisztelettel - azt mondom, nem véletlenül volt ennek a filmnek az eredeti munkacíme az, hogy Dívák."

A film a Magyar Nemzeti Filmalap 325 millió forintos támogatásával készül az Unio Film, a Tv2 és a Sparks koprodukciójában mintegy 495 millió forintból. A Swing az A Company Hungary forgalmazásában kerül a hazai mozikba.

"Izgatottak vagyunk, hogy mi lehetünk a magyarországi forgalmazója a filmnek. A Swing egy szórakoztató és szívmelengető történet tele humoros elemekkel és kiváló színészekkel. A nézők garantáltan szeretni fogják Fazekas Csaba alkotását", kommentálta a bemutatás hírét Claudia Nador, a forgalmazó cég ügyvezető igazgatója. "A Budapest Film 25 éves forgalmazási tapasztalatával vágunk bele a Swing forgalmazásába, és ennek szellemében fogjuk elhozni a nézőközönségnek 2014. februárjában az A Company Hungary csapatával."

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg

swing_01.jpg


süti beállítások módosítása