látogató számláló

Legendás állatok és premierjük

Ki hol lesz 2016. november 18-án? Ajánlatos előre tervezni: ezen a napon kerül ugyanis a mozikba az új Harry Potter-film (pontosabban spin-off), amely a Legendás állatok és megfigyelésük című fiktív tankönyv alapján készül.

legendas_allatok02_1.jpgA könyvet természetesen J.K. Rowling írta, de a címlapon Goethius Artemis Fido Salamander neve szerepel, és a belső címoldal arról tájékoztat, hogy a kötet az Abszol úton szerezhető be.

Az eredeti mű a 4. és 5. Harry Potter-regény között jelent meg; a forgatókönyv megírását maga az írónő vállalta. A rendezőről és a szereplőkről még nem döntött a filmet gyártó Warner Bros., de az már biztos, hogy a helyszín New York, a történet pedig hét évtizeddel Harry Potterék kalandjai előtt játszódik: hőse egy Merlin-díjas magizoológus.

A 8 Harry Potter-film legnagyobb díszleteit még most is őrzik a londoni Leavesden Stúdióban, és a filmesek valószínűleg újra használni fogják őket: ha a szereplők legtöbbje nem is tér vissza ebben a filmben (melyet a tervek szerint még kettő követ), a világuk ugyanaz lesz.

legendas_allatok01_1.jpg


süti beállítások módosítása