látogató számláló

Játék: nyerj belépőt A megtisztulás éjszakája: Anarchia premier előtti vetítésére!

Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára.
Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, ez a film egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik...
A megtisztulás éjszakája: Anarchia c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

purge2_fb_cover.jpg

Nyerj páros belépőt A megtisztulás éjszakája: Anarchia premier előtti vetítésére, amely 2014. július 16-án este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Bűnözés" legyen (idézőjelek nélkül).

Az alábbiak közül melyiken jelölték valamilyen díjra A bűn éjszakája c. filmet?
a) MTV Movie Awards
b) Kids' Choice Awards
c) People's Choice Awards

A leveleket július 13-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

purge2_p_hun_620.jpg


süti beállítások módosítása