látogató számláló

Játék: nyerj "A vihar magja" ajándéktárgyakat!

Egy kisvároshoz tornádó közelít. Sőt, nemcsak egy tornádó – egy különleges légköri jelenségnek köszönhetően egy sor forgószél támad egymás után ugyanarra a pontra. A városon kiszámíthatatlan és halálos erejű ciklonok söpörnek végig. Aki tud, menekül, aki elkésett vele, az biztos menedéket keres. De olyanok is akadnak, akik megpróbálnak bejutni a tornádó legközepébe – számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége. Talán még az életüket is odaadnák érte...
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most A vihar magja ajándéktárgyakat nyerhetsz!

ViharMagja_nyeremeny.jpg

2014. augusztus 14-én három darab "A vihar magja" ajándéktárgyat sorsolunk ki a játékban résztvevők között: 1 db pet tornádót (pet tornádó bemutató videó) és 2 db "A vihar magja" sípot.
FIGYELEM!!! A nyeremények kizárólag személyesen, Budapesten vehetők át. Kérünk mindenkit, hogy csak akkor vegyen részt a játékban, ha megoldható számára a budapesti személyes átvétel.

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben a "Nyerni szeretnék!" szöveget (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Tornádó" legyen (idézőjelek nélkül).

A leveleket augusztus 13-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

Pet tornádó bemutató:

ViharMagja_hun_620.jpg


süti beállítások módosítása