látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a Tini nindzsa teknőcök premier előtti vetítésére!

Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából... Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét...
A Tini nindzsa teknőcök c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

TMNT_banner.jpg

Nyerj páros belépőt a Tini nindzsa teknőcök premier előtti vetítésére, amely 2014. augusztus 26-án délelőtt lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Teknősök" legyen (idézőjelek nélkül).

Melyik étel jut eszedbe a Tini nindzsa teknőcökről?
a) Hamburger
b) Pizza
c) Teknősleves

A leveleket augusztus 24-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

TMNT_hun_620_1.jpg

TMNT_banners.jpg


süti beállítások módosítása