látogató számláló

A galaxis őrzői - nesztek, itt egy DVD!

Nyilván már senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mire utal a bejegyzés címe, de akinek mégis, az kattintson ide, hogy elolvassa a Disney Blu-ray lemezeit érintő közleményt. Most pedig lássuk a kiadvány tartalmát!

A stúdió, amely elhozta nekünk minden idők legnagyobb szuperhős filmjeit, a Vasembert, a Thort, az Amerika kapitányt és a Bosszúállókat, most bemutatja az új csapatot: A galaxis őrzőit.

A Marvel moziuniverzum ezúttal az űrbe kalauzol minket. Amikor a vagány kalandor, Peter Quill ellop egy gömböt, egy könyörtelen hajsza célpontjává válik. Hogy megszabaduljon ellenségeitől, Quill kényszerű fegyverszünetet köt Mordállyal, a felfegyverzett mosómedvével, Groottal, a leginkább fára hasonlító lénnyel, a veszélyes bérgyilkossal Gamorával, és a bosszúvágy által fűtött Drax-szel. Amikor Quill rájön, hogy a gömb milyen hatalommal rendelkezik, össze kell kovácsolnia szedett vetett csapatát egy végső csatára, amely eldönti a galaxis sorsát. Elképesztő, új szereplők, exkluzív extra tartalmak: ezzel a kihagyhatatlan kasszasikerrel biztosan „hatalmába kerít egy érzés”… az izgalom. Robban az adrenalinbomba.

A galaxis őrzői 2014. december 15-én jelenik meg DVD-n a Pro Video forgalmazásában. A filmet DD5.1-es magyar és angol hanggal, magyar és angol felirattal, valamint 2.40:1-es képaránnyal tekinthetjük meg. Az extrák a következők lesznek a lemezen:

  • Exkluzív bemutató: Bosszúállók: Ultron kora
  • Törölt és kibővített jelenetek: a mű nevetés

Galaxis_orzoi_hun_DVD.jpg


süti beállítások módosítása