látogató számláló

Játék: nyerj csoportos belépőt a Tökéletes hang exkluzív vetítésére!

Hamarosan a mozikban a Tökéletes hang második része, és a forgalmazó úgy döntött, felfrissíti az emlékeiteket, ezért tart egy exkluzív, egyszeri vetítést az első részből.
10 játékos neve kerül majd kisorsolásra, a nyertesek pedig nem csak abban a különleges helyzetben lesznek, hogy részt vehetnek ezen a zártkörű előadáson, de azt is eldönthetik, hány embert szeretnének magukkal vinni. (Bővebben a bejegyzésben.)
Köszönjük a lehetőséget a UIP-Duna Filmnek!

Menjetek csapatostul a Tökéletes hang első részének exkluzív vetítésére, amely 2015. április 26-án délelőtt lesz egy budapesti moziban!
Ehhez nem kell mást tenned, mint lájkolni Facebook oldalunkat, majd megosztani ezt a bejegyzést, végül a dvdnews@indamail.hu címre "Hangolódás" tárggyal (idézőjel nélkül) elküldeni a "Nyerni szeretnék!" szöveget a neveddel együtt, valamint azt, hogy hány főt vinnél magaddal az előadásra. (Egy belépővel maximum 4-5 fő).

Mivel véges számú férőhelyről van szó, mielőtt jelentkeztek, jól gondoljátok meg, hogy ott tudtok-e lenni és pontosan hányan tudtok részt venni a vetítésen!

A leveleket április 22-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Ha valami esetleg nem érthető, kérdezzetek bátran akár itt, akár Facebook oldalunkon.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

tokeleteshang_exkluziv.jpg


süti beállítások módosítása