látogató számláló

Suicide Squad-karakterbemutató: A többiek

Egységben az erő.

Jokerről és Deadshotról már olvashattatok egy-egy írást. Most jöjjenek a többiek röviden, egy közös bejegyzés formájában.

suicide_squad_team.jpg

Harley Quinn

Dr. Harleen Quinzel nagyon fiatalon és befolyásolható állapotban került az Arkham Asylumba. Így Joker, a fiatal pszichiáter könnyen a saját oldalára tudta állítani. Harley fülig szerelmes Jokerbe, akit a képregényekben csak "pudingnak" vagy "Mr. J"-nek nevez. Ahogy Joker személyisége, úgy a kettejük közötti kapcsolat is elég kaotikus. Joker sokszor teszi Harleyt nevetség tárgyává, sokszor sértegeti, sőt még megölni is próbálta. Ennek ellenére Jokernek és Harley-nak sok meghitt, őszinte pillanata is van. A lány nagyon hűséges Jokerhez, hűen kitart mellette, még így is, hogy tudja, "Mr. J" mit művel vele.

suisq_k1_620.png

Bumeráng kapitány

Polgári nevén George "Digger" Harkness. Harkness ausztráliai születésű, az amerikai játékgyáros, W.W. Wiggins törvénytelen gyermeke. Amikor megérkezett Amerikába, egy bumeránggyártó cégnél dolgozott. Ekkor vette fel a cég kabalafigurájának a nevét: Bumeráng kapitány.
Harkness nem tudott ellenállni annak, hogy a cég speciális bumerángjaival könnyen pénzhez jusson, ezért számos ékszerrablást hajtott végre, míg Flash el nem kapta.
Később csatlakozott az Öngyilkos osztaghoz és egy darabig megpróbált tisztességesen élni, ám nyers természete, rasszista megnyilvánulásai, kiszámíthatatlansága bomlasztó személyiséggé tette.

suisq_k2_620.png

Enchantress

Polgári nevén June Moone. June rosszkor volt rossz helyen és ennek köszönhetően megszállta őt egy boszorkány.
Enchantress egy erős boszorkány, képes mágikus energiákat használni, manipulálni másokat, sőt teleportáló képességgel is rendelkezik.
(A karakter neve a magyar változatban: Varázslónő.)

suisq_k3_620.png

Rick Flag

Egy elit katona. Pályafutását vadászpilótaként kezdte. Később csatlakozott az Öngyilkos osztaghoz. Az Öngyilkos osztag vezetője, minek köszönhetően sokszor kerül vitába a többiekkel, leginkább Deadshottal.

suisq_k4_620.png

Katana

Polgári nevén Tatsu Yamashiro. Japán harcművésznő. Nagyon gyorsan és nagy elhivatottsággal tanulta meg a keleti kultúra harcművészeti ágait. Ám élete nem sokáig volt örömteli.
Családját lemészárolták, ezért úgy dönt, hogy csatlakozik az Öngyilkos osztaghoz, hogy ezzel segítsen egy bűnözőktől mentes világot teremteni. Átkozottul jó kardforgató, de akár puszta kézzel is képes földbe döngölni az ellenfelét.

suisq_k5_620.png

Gyilkos Krok

Alacsony intelligenciával rendelkező bűnöző, ezért inkább az erőszakos módszereket választja. Krok csupán az ösztöneire hallgat, sose veszi a fáradságot, hogy kidolgozzon egy tervet, vagy átgondolja cselekedeteit. Nem véletlen, hogy Batmannel oly sokszor küzdött már meg, de mindig ő húzta a rövidebbet.

suisq_k6_620.png

Amanda Waller

Eléggé ellentmondásos figura. Az Öngyilkos osztag törvényen kívüli tagjaival is rengetegszer hadilábon áll. Sokszor veszélyezteti saját, megalkuvást nem tűrő természete. Amanda Waller szemében Batman is egy szálka, így nem egyszer szállt szembe a Sötét lovaggal is.

suisq_k7_620.png

El Diablo

Ennek a karakternek három inkarnációja is van a képregények világában. Az egyik Lazarus Lane, aki a 19. század másik felében tevékenykedik az amerikai Vadnyugaton. Lane eredetileg egy bakpénztáros volt, akit egy tolvajbanda majdnem elintézett, ám megszállta őt egy démon, és ezáltal egy bosszúszomjas cowboy lett.
A második inkarnáció Rafael Sandoval, aki egy újonc tag a városi tanácsban, akit szintén megszállt El Diablo.
A harmadik inkarnáció Chato Santana, egy ex- bűnöző. Az ő karakterét láthatjuk majd a filmben. Chato képes uralni a tüzet és egyéb természeti elemeket is.

suisq_k8_620.png

Slipknot

Nem, nem az együttesről van szó, hanem Christopher Weiss-ről, aki találmánya miatt lett az, aki. Feltalált egy ragasztóanyagot, amely egy adott tárgyra kenve törhetetlenné teszi azt - akár a kötelet is. Mivel találmánya sikeres lett, ezért úgy döntött, beáll a gonosztevők sorába. Ám karrierje nem tart sokáig.
Letartóztatják és a börtönben találja magát, ahol felajánlják neki, hogy csatlakozhat az Öngyilkos osztaghoz, hogy bűnei elévüljenek.
(A karakter neve a magyar változatban: Kötél.)

suisq_k9_620.png

Ezzel lezárom a Suicide Squad-karakterbemutató rovatot. Remélem tetszett nektek, és mindenkinek meghozta a kedvét a filmhez, amit augusztus 4-től kezdenek vetíteni a hazai mozikban szinkronizált és feliratos változatban is, 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben.
Ha esetleg más DC karakterről is szívesen olvasnátok, írjátok meg nekünk.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - a magyar hangok

suicidesquad_hun_p3.png


süti beállítások módosítása