látogató számláló

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - 3. magyar előzetes

2016. július 21-től lesz látható a hazai mozikban a Star Trek: Mindenen túl c. film, amelyre nemrég árnyék vetült egy sajnálatos baleset miatt.
A film további szinkronizált előzetesei, illetve magyar és eredeti plakátjai ide kattintva tekinthetők meg.


Hétféle kiadásban jön itthon a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Bővített és mozis változatban is elérhető lesz

2016. július 27-én jelenik meg a Pro Video forgalmazásában a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című film, melyet DVD-n és többféle Blu-ray kiadásban is a polcotokra tehettek.


Ryan Reynolds lenyúlta magának Deadpool jelmezét

Öt érdekesség a sikermoziról

Deadpool, a mocskos szájú és megkérdőjelezhető etikai érzékkel megáldott anti-szuperhős idén végre megtalálta az utat a mozivászonra, a Bontonfilm Magyarország jóvoltából pedig már DVD-n és Blu-rayen is élvezhetik a Marvel-filmek rajongói. A kiadványokon található különleges extrák között fellelhető egy audiokommentár is a főszereplő Ryan Reynolds, valamint Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók közreműködésével, amely többek között az alábbi vicces és szórakoztató információkat is rejti.

deadpool_pic.png


Kritika: Trónok harca - 6. évad (Game of Thrones)

SPOILER VESZÉLY!

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Trónok harca jelenleg a legismertebb sorozat a világon. Ezt a kijelentésemet az is megerősíti, hogy a sorozat rajongótábora évről évre gyarapodik. Engem is a fordulatos cselekményeivel, a rengetek kiismerhetetlen karakterével fogott meg anno. Viszont mára már nálam ez a Trónok harca-láz egy kialudt gyertya. Persze ez az én véleményem, de a tavalyi 5. évad volt szerintem a sorozat mélypontja. Unalmas volt, részben kiszámítható, és már az a nagy epikusság is eltűnt a sorozatból, ami az elején jellemezte. Daenerys Targaryen karaktere túl sok figyelmet kapott az előző évadban, a Dorne-i szál unalmas volt.

winterfell_raven_bran_1.jpg


süti beállítások módosítása