látogató számláló

Szülinapi nyereményjáték: nyerj páros belépőt a "Halloween" premier előtti vetítésére!

Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.

A horrormester John Carpenter az executive producere és kreatív konzultánsa a nagysikerű horror-sorozat legújabb részének, a producer pedig Jason Blum (Tűnj el!, Széttörve, Parajelenségek). Carpenter klasszikusa ihlette a történetet, melyet David Gordon Green és Danny BcBride írtak, és Green volt a rendező.

A DVDNews 10. születésnapja alkalmából a Halloween című filmet 5 szerencsés játékos (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Bontonfilm: 2018. novemberi megjelenések

Íme a Bontonfilm novemberi DVD/BD kínálata.


Pro Video: 2018. novemberi megjelenések

Íme a Pro Video novemberi kínálata.


Kritika: Az első ember (First Man)

Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek.

Damien Chazelle a Holdra küldi Ryan Goslingot, hogy eljárja a Moonwalkert és énekeljen. Na jó, nem. Chazelle ugyan idáig zenés témájú filmeket rendezett (Wihplash, Kaliforniai álom), most viszont más műfajban szerette volna kipróbálni magát. Mondanom sem kell, jó nagyot álmodott a rendező úr. Filmjének forgatókönyvéért az Oscar-díjas Josh Singer (Spotlight: Egy nyomozás részletei) felelt, valamint a szerződtetett színészek sem harmadrangúak. S ugyan egy jól ismert történetről van szó – az első holdra szállásról –, ezidáig ilyen nagy volumenű játékfilm még nem készült róla. Bár dokumentumfilmek, valamint tévéfilmek már többször körbejárták az eseményeket – és az azokat övező összeesküvés-elméleteket – a nagy vásznon mégse mutatkozott be teljes egészében.

firstman_620.png


süti beállítások módosítása