látogató számláló

Kritika: Pókember - Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Az idei év legjobb animációs filmje?

A Derült égből fasírt és A LEGO kaland alkotói nagyon ráéreztek valamire, ugyanis nem egy átlagos animációs filmet raktak össze. A Sony fejesei pedig térden csúszva megköszönhetik ezt nekik, mivel végre sikerült a stúdiónak egy jó szuperhősös mozival megajándékoznia a nézőket.
A Pókember - Irány a Pókverzum két, Brian Michael Bendis által jegyzett, a Marvel Ultimate (magyarul: Újvilág) világban játszódó képregény ihlette. Noha a film produceri székében helyet kapott az előbb említett úr is, mégis kisebb-nagyobb változásokkal álmodták vászonra Pókember legújabb kalandját a filmesek. Ami nem baj, mert így azok számára is újdonságokkal szolgál, akik ismerik az alapanyagot.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - trailer + plakát

Amire április vége óta mindenki várt:avengers4_maxresdefault.png


Dumbó (Dumbo) - 2. magyar előzetes + plakát

Max Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, Holt Farrier és gyermekei segítségét veszi igénybe egy újszülött elefánt gondozásához, amit túlméretezett fülei nevetség tárgyává tesznek az egyébként is küszködő cirkuszban. Ám mikor felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz élete hihetetlen fordulatot vesz, magára irányítva a meggyőző üzletember, V.A. Vandevere figyelmét is, aki varázslatos vastagbőrűeket gyűjt új, eddig sosem látott showműsorához. Dumbó így új magasságokban szárnyalhat a bűbájos és lélegzetelállító légtornász, Colette Marchant oldalán, mígnem Holt megtudja, hogy a csillámporos külső mögött Dumbó új otthona sötét titkokat őriz.

A Disney és Tim Burton rendező nagyívű kalandfilmje kibővíti a hőn szeretett klasszikust, melyben a különbözőséget ünneplik, a családot nagy becsben tartják, az álmok pedig szárnyalnak.

Hazai bemutató: 2019. március 28.


Az oroszlánkirály (The Lion King) - magyar előzetes + plakát

Ahogy arra számítani lehetett, továbbra is Vass Gáborral próbálják pótolni Sinkovits Imrét Az oroszlánkirály világában.


Marvel Kapitány (Captain Marvel) - 2. trailer + plakát

A Marvel mesterien szívat minket a Bosszúállók 4. előzetesével...


süti beállítások módosítása