látogató számláló

Shazam: premier és folytatás

Hősnek lenni mostanában nagyszerű dolog. A Shazam! (hazai bemutató: április 4.) sztárjainak már csak azért is nagyon jó volt a kedvük filmjük csütörtökön Los Angelesben megrendezett gálapremierjén, mert tudták: az elővetítéseket követően filmjük 95%-on áll a Rotten Tomatoes-on, vagyis a kritikusok szinte egyhangúan nagyon jónak tartják szuperhősvígjátékukat – és ez nyilvánvalóan növeli az egyébként is várható nagy nézettséget a hazai pályán és a világban.

Az eseményen természetesen ott volt a filmben verhetetlen hőssé változó srácot alakító Zachary Levi, a főellensége, Mark Strong valamint a két srác: a szupervicces Jack Dylan Grazer és Asher Angel is.
A színészek a vörös szőnyegen sem hagyták abba az állandó viccelődést, így nehéz megmondani, mit vehetünk komolyan a nyilatkozataikból. De az valószínűnek tűnik, hogy a filmben dolgozók és a gyártó stúdió olyan biztosra veszi az elsöprő sikert, hogy már a második rész készítésére készülnek.

– A folytatásban már jó eséllyel lesz Black Adam – lelkendezett Zachary Levy. – Vagyis a Sziklával verekedhetek. És ki ne szeretne Dwayne Johnson-nal úgy bunyózni, hogy győz a végén?
Azt viszont, amikor Levy azzal hozakodott elő, hogy Deadpoolnak azért jobb, mint neki, mert van cipzár a ruháján, így gyorsabban fel tudja venni, valószínűleg nem kell túl komolyan vennünk.shazam_pic01.png

IC Press


süti beállítások módosítása