látogató számláló

Jurassic World: Camp Cretaceous - teaser trailer + infók

Még mielőtt a harmadik Jurassic World-film 2021-ben megérkezne a mozikba, a Netflix kínálata is bővül valamivel, ami kapcsolódik a franchise-hoz, mégpedig jövőre. Erről a projektről korábban - amikor még kevesebbet lehetett tudni róla - már írtunk, most viszont több dologra is fény derült. Az a teória például beigazolódott, hogy animációs sorozatról van szó, ahogy az is, hogy a még működő parkhoz van köze.

A Jurassic World: Camp Cretaceous főszereplője hat tizenéves lesz, akik a 2015-ös Jurassic World eseményei idején pont nem arrafelé tartózkodnak a Nublar-szigeten, ahol Owen Grady (vagyis Chris Pratt karaktere) és a többiek, hanem tőlük távol, a sziget másik felében táboroznak.
Amikor az állatok kiszabadulnak és megkezdődik az evakuáció, a gyerekek abban a szituációban találják magukat, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni a "külvilággal", és csupán egymásra számíthatnak, ha életben akarnak maradni.
Mindebből persze semmit nem láthatunk a fenti kedvcsinálóban, és még a premier pontos dátuma sem derült ki...

A Universal Pictures, a DreamWorks, az Amblin Entertainment és a Netflix együttműködéséből született sorozat showrunnerei Scott Kreamer (Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája) és Lane Lueras (Csizmás, a kandúr kalandjai, Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája, Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) lesznek; Steven SpielbergFrank Marshall és Colin Trevorrow pedig az executive produceri feladatokat látják el. A konzultáns producer Zack Stentz (Thor, X-Men: Az elsők, Flash - A Villám). 

És ha még mindig nem lenne elég a Jurassic Worldből, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw vetítései előtt is lesz egy kis érdekesség: egy rövidfilm, amely a Battle at Big Rock címet kapta, és a történet középpontjában egy Nasutoceratops, valamint egy Allosaurus áll. (Az utóbbit láthattuk tavaly a Bukott birodalomban is.)


süti beállítások módosítása