látogató számláló

Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari) - 2. trailer + plakát

Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek, melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby (Damon) és a vakmerő, brit születésű autóversenyző, Ken Miles (Bale) együtt küzdenek meg a vállalati beavatkozással, a fizika törvényeivel és saját démonjaikkal, hogy megépíthessenek egy forradalmi versenyautót a Ford Motor Companynek, amivel legyőzhetik Enzo Ferrari autóit az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen.

Hazai bemutató: 2019. november 14. ford_v_ferrari_maxresdefault_2.png


Joker - 2. magyar előzetes + plakátok

Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök esélyes ellenfele.
Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

Igazi szuperprodukció ez a standalone képregényfilm, hiszen író-rendező-producere, a Másnaposok-trilógiává világhírűvé vált Todd Phillips, Jokert Joaquin Phoenix kelti életre, és fontos szerepet vállalt a legendás Robert De Niro is!

A végleges magyar hangok listáját itt találod. joker_720_2.png


Ad Astra - Út a csillagokba (Ad Astra) - a magyar hangok

Roy McBride asztronauta a Naprendszer peremvidékére utazik, hogy megtalálja eltűnt édesapját és a végére járjon egy bolygónkat fenyegető rejtélynek. Küldetése során olyan titkokra derít fényt, amik megkérdőjelezik az emberi lét természetét és helyünket a kozmoszban.


Will Smith Budapesten ünnepli a Gemini Man bemutatóját

A sajtóközlemény mellett egy új magyar plakátunk is van. gemini_man_882.png

WILL SMITH BUDAPESTEN ÜNNEPLI A GEMINI MAN BEMUTATÓJÁT

Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a GEMINI MAN megjelenése alkalmából - a film október 10-étől látható majd a hazai mozikban.

A GEMINI MAN több jelenetét Budapesten forgatták tavaly - a filmben a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd.

Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tudunk beszámolni – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogasuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

UIP-Duna Film


Jurassic World: Battle at Big Rock - plakát

Nem, ez még nem a 2021-ben érkező Jurassic World 3 posztere. A Battle at Big Rock egy a Jurassic World világában játszódó rövidfilm, amelyet Colin Trevorrow rendezett. A rövidfilm eredetileg a Halálos iramban: Hobbs & Shaw előtt lett volna látható a mozikban, de a Universal elhalasztotta. Nemrég pedig, mint derült égből villámcsapás, megérkezett a hír, hogy a Battle at Big Rock szeptember 15-én, azaz e hét vasárnap debütál az FX csatornán. Infók a történetről és a stábról a plakát után.

update: Egy rövid (nagyon rövid!) kedvcsináló is érkezett.battle_at_big_rock_1080.png


Addams Family - A galád család (The Addams Family) - magyar előzetes + plakát

Csettintésre készülj! A Halloween első számú famíliája, Addamsék visszatérnek a mozivászonra első animációs vígjátékukban. A környék legfurább családja viccesen, szokatlanul és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni.

Hazai bemutató: 2019. október 31. addams_family_2019_720.png


süti beállítások módosítása