látogató számláló

Kritika: Rambo V - Utolsó vér (Rambo: Last Blood)

Bosszúhadjárat.

John Rambo visszavonultan éli mindennapjait egy arizonai farmon. Ha kell, a helyi rendőrségnek besegít, de a ideje legnagyobb részét a lovaglás és a farmon való munka teszi ki. Egy nap a házvezetőnője, Maria unokája felkerekedik, hogy megtalálja vér szerinti édesapját, aki valahol Mexikóban van. John ugyan megpróbálja lebeszélni a lányt, hogy a kinti világ veszélyes és nem tudja őt megvédeni odakint. Ám Gabrielle mégis Mexikóba indul, ahol ugyan találkozik az édesapjával, de az hamar le is koptatja a kiscsajt, aki bánatában egy helyi szórakozóhelyen köt ki, ahol az egyik szex- és drogkereskedő mexikói kartell vezérével találkozik. Gabrielle-t elrabolják, így John Mexikóba indul, hogy személyes bosszúhadjáratot indítson a lány fogva tartói ellen.


Bontonfilm: 2019. októberi megjelenések

Íme a Bontonfilm októberi DVD/BD kínálata.


Árok (Underwater) - magyar előzetes

Egy mélytengeri kutatóbázis személyzete a túlélésért kénytelen küzdeni, miután földrengés rázza meg laboratóriumukat.

Hazai bemutató: 2020. január 9. underwater_720.png


Pro Video: 2019. októberi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix októberi DVD/BD kínálata.


Battle at Big Rock - nézd meg az új Jurassic World-rövidfilmet!

Colin Trevorrow rendező, mielőtt 2021-ben bemutatná a Jurassic World 3. részét - amely elmondása szerint a megünneplése lesz mindannak, amit szeretünk a franchise-zal kapcsolatban, és azt a filmet szerette volna elkészíteni, mióta csak belekezdtek a Jurassic World-szériába -, rendezett egy nyolcperces rövidfilmet, amely a tavaly nyáron bemutatott mozifilm után egy évvel játszódik.

A Bukott birodalom végen a dinoszauruszok ugyebár elszabadultak a kontinensen. És bár néhányszor már észlelték őket azóta, a kiszabadulásuk helyszínétől 20 mérföldre, a Big Rock Nemzeti Parkban történik meg az első jelentősebb találkozás az emberek és a dinók között, amikor is egy négytagú család kempingezik az említett parkban. És mivel senki nem értesítette őket, hogy ebben a franchise-ban szerepelnek, nagyon meglepődnek, amikor kempingezés helyett az életükért kell küzdeniük... battle_at_big_rock_1200.png


süti beállítások módosítása