látogató számláló

Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) - plakátok

Az új előzetes mellé új plakátok is járnak. A legújabb magyar poszterrel már találkozhattatok, de nemrég érkezett két külföldi plakát is.


SpongyaBob: Spongya szökésben (The SpongeBob Movie: Sponge on the Run) - trailer + magyar előzetes + plakátok

Hőseink Csigusz nyomába erednek a harmadik SpongyaBob mozifilmben (amely eredetileg The SpongeBob Movie: It's a Wonderful Sponge címen futott volna).
Hazai bemutató: 2020. június 11. 2020. augusztus 13.

A mozis bemutató világszerte elmarad. A film (az USA-n kívül) a Netflix kínálatában lesz elérhető, mégpedig 2020. november 5-től. spongebob_3_720.png


Jumanji: A következő szint (Jumanji: The Next Level) - 2. magyar előzetes + plakátok

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból… 

2017 egyik legnagyobb mozis meglepetése volt a Jumani – Vár a dzsungel, amely négy főszereplőjének, akció, fantázia és vígjáték tökéletes arányú keverésének és persze a Robin Williams-féle alapötletnek köszönhetően nemcsak hatalmas nézettségre tett szert, hanem rögtön legendává is vált.
Dwayne Johnson pillanatnyilag a világ legsikeresebb színésze. Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan pedig nagyszerű csapat: jöhet az új Jumanji!

Hazai bemutató: 2019. december 12. jumanji3_720.png


1917 - magyar előzetes + plakát

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak...

Az Oscar-díjas Sam Mendes (Skyfall, Amerikai szépség) gyönyörűen fényképezett, elképesztően feszült atmoszférájú filmjének egyik különlegessége, hogy látszólag vágás nélkül kerül a nézők elé a két katona élet-halál harca, olyan érzést keltve, mintha valós időben követnék nyomon az izgalmas akciókat. Mendes az Oscar-díjas Roger Deakinst (Szárnyas fejvadász 2049, Sicario – A bérgyilkos) kérte fel az operatőri munkára, akinek erőteljes képeivel az 1917 egy felejthetetlen mozélménnyé válik minden néző számára. A főszerepekben George MacKay és Dean-Charles Chapman látható, akik mellett Benedict Cumberbatch, Colin Firth és Mark Strong is feltűnik.

Hazai bemutató: 2020. január 23. 1917_720.png


Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - 2. magyar előzetes + plakát

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll. 

A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

Hazai bemutató: 2020. január 16. badboys3_720_2.png


Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) - trailer + 2. magyar előzetes + plakát

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi...

Hazai bemutató: 2020. február 13. sonic_720_4.png


Scooby! (Scoob!) - magyar előzetes + plakát

Scooby-Doo egész ügyesen utánozza a magyar nyelvű előzetesek egyik narrátorát!
A Scooby! c. animációs film 2020. május 14-től látható a hazai mozikban. 

update: A premier bizonytalan ideig elhalasztva.
update (2020. 04. 22.): A film mozibemutatója világszerte elmarad, helyette a VOD-szolgáltatók kínálatában debütál 2020. május 15-én.
update (2020. 06. 22.): Hazai bemutató mégis lesz, mégpedig 2020. augusztus 20-án.
update (2020. 06. 29): Előrébb került a hazai bemutató: az új dátum 2020. július 23. scooby_720_3.png


süti beállítások módosítása