látogató számláló

A Lego kaland 2. (The Lego Movie 2: The Second Part) - a magyar hangok

Valaha miden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.
Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

A Lord-Miller alkotópáros a Jump Street-filmekkel mutatta meg először, hogy milyen jó a humora, azóta az összes Lego-film mellett számos más, nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz… és most összeraktak egy új Lego kalandot!


Kedvencek temetője (Pet Sematary) - 2. magyar előzetes

A nagy hatású Stephen King-regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be.
Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár...

Hazai bemutató: 2019. április 4.kedvencektemetoje2019_720_2.png


Child's Play (2019) - trailer

2019. június 21-én (a Toy Story 4. premierjével egy napon) érkezik az amerikai mozikba az 1988-as Gyerekjáték remake-je, melytől a Chucky karakterét, illetve az eredeti film ötletét kitaláló Don Mancini abszolút elhatárolódik. Mancini ugyanis az eredeti széria mindegyik részén dolgozott, a stúdió azonban az új filmnél mindössze azzal akarta kiszúrni a szemét, hogy executive producerként feltüntetik a nevét a stáblistán - David Kirschnerével, az eredeti producerével együtt -, beleszólást azonban egyáltalán nem engednek nekik.

A Lars Klevberg által rendezett film középpontjában - és a gyilkosságok mögött - a Buddi nevű, mesterséges intelligenciával ellátott termék egyik példánya áll. A főbb szerepekben Aubrey Plaza (Légió, Kockázatos túra) és Brian Tyree Henry (Atlanta) látható. Hazai bemutatóról egyelőre nincs hír.


Shaft (2019) - trailer + plakát

Samuel L. Jackson ismét Shaft bőrébe bújik a 2000-ben bemutatott, azonos című film rebootjában/folytatásában, és persze csatlakozik hozzá az eredeti Shaft, azaz Richard Roundtree is, de a szinopszis szerint a film középpontjában a Jackson-féle John Shaft fia, a kiberbiztonsági szakértő John Shaft Jr. áll, akit Jessie T. Usher alakít.

A Shaft a Netflix és a New Line Cinema közös produkciója, és kizárólag az amerikai nézők láthatják a mozikban - 2019. június 14-től. A nemzetközi terjesztés a Netflix reszortja.


Kedvencek temetője (Pet Sematary) - 2. trailer + plakát

Hazai bemutató: 2019. április 4.


Így neveld a sárkányodat 3. (How To Train Your Dragon: The Hidden World) - a magyar hangok

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét.
Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...


Artemis Fowl - magyar előzetes + plakát

A 12 éves Artemis Fowl felmenői egytől-egyig valóságos bűnözőzsenik. A fiú apja nyomát keresi, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Hűséges komornyikja társaságában Artemis felfedez egy ősi, földalatti civilizációt; egy technológiailag előrehaladott világot, amit tündérek népesítenek be. Miután arra a következtetésre jut, hogy apja eltűnéséhez köze van e titkolózó, zárkózott tündérvilágnak, a ravasz Artemis veszélyes tervet eszel ki – oly veszélyeset, amely végül kockázatos elmeháborúba sodorja a mindenható tündérekkel.

Eoin Colfer fantasyregény-sorozatából Kenneth Branagh, a Thor és a Hamupipőke rendezője készített filmet.

Tervezett hazai bemutató: 2019. szeptember 26. 2020. május 28.

update (2020. 04. 03.): Az Artemis Fowl mozis bemutatója világszerte elmarad. Helyette a Disney+-on debütál a film. artemisfowl_720.png


A csodagyerek (The Prodigy) - a magyar hangok

Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi – vagy ki – áll a sötét változás hátterében. Válaszait a múltban kell megtalálnia, az oda vezető úton pedig a képzelgés és valóság közötti határvonal ijesztő mértékben elmosódik.


Toy Story 4 - Super Bowl spot

Hazai bemutató: 2019. június 20.


Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) - Super Bowl spot

Hazai bemutató: 2019. augusztus 1.


Mi (Us) - Super Bowl spot

Hazai bemutató: 2019. március 14.


Marvel Kapitány (Captain Marvel) - Super Bowl spot

Hazai bemutató: 2019. március 7.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - Super Bowl spot

Hazai bemutató: 2019. április 25.


süti beállítások módosítása