látogató számláló

Mint egy főnök (Like a Boss) - magyar előzetesek + plakátok

Két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe sodorják az üzletüket, és a személyes kapcsolataikat.

Hazai bemutató: 2020. március 19. like_a_boss_720.png


Wonder Woman 1984 - magyar előzetes + plakátok

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.
Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.

Az elsöprő sikerű Wonder Woman után a folytatásban az első film stábja segítségével ismét egy csodálatos, erős női figura száll harcba – a közelmúlt Európájában és Amerikájában.

Tervezett hazai bemutató: 2020. június 4. 2020. augusztus 13. 2020. október 1. 2020. december 24.ww84_1000_2.png


James Bond posztertervezési pályázat

A 007 Nincs idő meghalni főszereplője, Daniel Craig globális posztertervezési versenyt hirdet tehetséges James Bond-rajongók számára

Az EON Productions, a Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM), a Universal Pictures International és a United Artists Releasing az egész világra kiterjedő kihívást kezdeményezett a legkreatívabb 007-rajongók számára, hogy elkészítsék saját, eredeti James Bond-poszterüket a 007 Nincs idő meghalni 2020 áprilisi bemutatójára készülve.


Tenet - trailer

Christopher Nolan új filmje 2020. július 17-én érkezeik az amerikai mozikba. tenet_1000.png


Pesti balhé - előzetes + plakát

Gyerekkorukban elválaszthatatlan haverok voltak. Csak kicsit rosszak: ártatlan kalandozásaik nyomában lángoló gyerektáborok és rémült pedagógusok maradtak. Azután felnőttek – de szerencsére nem komolyodtak meg.
Marcell (Mészáros Béla) kivételével, aki kőgazdag, de nem túl boldog mérnök lett, mind ugyanolyan gátlástalan, pihentagyú tréfacsinálók, mint voltak. És amikor a banda (Szabó Simon, Elek Ferenc, Petrik Andrea, Jászberényi Gábor, Inotay Ákos) egyik tagjának az az ötlete támad, hogy egy fura festményét társai James Bondot megszégyenítő ügyességgel lopják be az évszázad műkincs-árverésére, még a tőlük eltávolodott régi cimborát is sikerül rábeszélni az eszement bűntényre.
De nincs tökéletes terv. Vagy hát: náluk biztos nincs. Egy profi bűnöző (Reviczky Gábor) bevonása után is csak káosz, kaland, küzdelem és sok béka mard. De ők épp az ilyen helyzeteket szeretik...

A Másnaposok szellemében készült, de hazai ízekkel és remek magyar színészekkel teli vígjáték a nyári moziszezon biztos befutójának ígérkezik.

Országos bemutató: 2020. június 11. 2020. augusztus 13. 2020. július 30. pestibalhe_720_2.png


Újév napján jön a Hang nélkül 2 előzetese

Addig is itt egy kis kedvcsináló és egy plakát. quietplace2_maxresdefault.png


Pro Video: 2020. januári megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix januári DVD/BD kínálata.


Előre (Onward) - 2. trailer + plakátok

Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban.

A Pixar vadonatúj filmje 2020 tavaszán a mozikban!

Hazai bemutató: 2020. március 5. onward_maxresdefault_3.png


Top Gun: Maverick - 2. trailer + magyar előzetes + plakát

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia…
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Tervezett hazai bemutató: 2020. július 16. 2020. december 25. 2021. július 8. topgun_maverick_720_2.png


Kritika: Star Wars - Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Egy korszak lezárul.

SPOILERMENTES!

Nagyon nehéz helyzetből indult a Star Wars - Skywalker kora, ugyanis nemcsak hogy egy teljes sagát kell lezárnia, hanem az új trilógia eddig megválaszolatlanul maradt kérdéseire is választ kell adnia. Utóbbi érződik is a film teljes cselekményén, mivel a Skywalker kora nagyon pörög, ami egyrészt jó, mivel nem érződik, olyan hosszúnak a film, másrészt baj, mert az érzelmes, elmélkedős jelenetekre nem jut annyi idő, amennyi kéne.


Kritika: Watchmen (2019)

Továbbra is adott a kérdés: ki őrzi az őrzőket?

Megnéztük az HBO Watchmen című sorozatát és elmondjuk, miért kötelező látnia minden szuperhős rajongónak.


Szellemirtók - Az örökség (Ghostbusters: Afterlife) - magyar előzetes

2020 nyarán érkezik a klasszikus Szellemirtók-filmek hivatalos folytatása, amely az új szereplők (Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon) mellett a régieket is felvonultatja.
A rendezői székben Jason Reitman (Juno, Egek ura, Nyárutó), a Szellemirtók 1-2. rendezőjének fia foglal helyet. 

update: A stúdió a koronavírus-járvány miatt 2021. márciusára halasztotta a premiert.
update (2020. 11. 30.): Tervezett hazai bemutató: 2021. június 10. ghostbusters_afterlife_720.png


Bontonfilm: 2020. januári megjelenések

Íme a Bontonfilm januári DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása