látogató számláló

Emma - magyar előzetesek + plakát

Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban.
A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.

Hazai bemutató: 2020. március 12. emma_720.png


Kritika: Kémesítve (Spies in Disguise)

Madarat tolláról...

Lance a tökéletes szuperkém. Nemcsak hogy sármos, de vérprofi is a munkájában. És szeret egyedül dolgozni. Egyik bevetése során meg kell szereznie a legújabb katonai drónt, mivel ha az rossz kezekbe kerül, annak súlyos következményei lehetnek. Lance teljesíti is a küldetését, ám a kémbázisra visszatérve kiderül, hogy a leszállított csomag, amiben a drónnak kéne lennie, üres. A belső ellenőrzés egyből Lance-t hibáztatja, ugyanis egy videó terjeng az éterben, mely megerősíti a tényt, hogy ő nyúlta le a titkos fegyvert. Ám a szuperkém nem tudja a saját igazát bizonyítani, így kénytelen menekülőre fogni, és segítséget kérni a legkülöncebb alaktól, Waltertől, aki kémfegyverekre specializálódott. De nem is akármilyen fegyverekre, ugyanis ő nem használ robbanótölteteket, hanem csillámport, slime-ot stb., amitől a gonoszok nem halnak meg, csupán harcképtelenek lesznek.


Fekete Özvegy (Black Widow) - magyar előzetes + plakát

A Marvel Studios Fekete Özvegy c. filmjével kezdetét veszi a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisa. Tervezett hazai bemutató: 2020. április 30. 2020. november 5. 2021. május 6. black_widow_720_3.png


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


süti beállítások módosítása