látogató számláló

Jégvarázs 2. (Frozen 2) - teaser trailer + plakát

Az egyelőre szűkszavú szinopszis szerint Elsa, Anna, Kristoff és Olaf Arendelle királyságának egy ősi rejtélyét próbálják felderíteni.
Hazai bemutató: 2019. november 21.frozen2_maxresdefault.png


Kritika: Kölcsönlakás

Szívességek hálójában.

Ha górcső alá vesszük a magyar filmtermés elmúlt 10-15 évét, láthatjuk, hogy honfitársaink többször próbálkoztak azzal, hogy valami maradandót alkossanak a vígjáték műfaján belül; valamint arra is volt néhány példa, hogy egy vicces-romantikus magyar film került a mozikba Valentin-nap alkalmából. Ahogy az lenni szokott, a korábbi próbálkozások között is akadtak sikeres (Made in Hungária, Megdönteni Hajnal Tímeát) és sikertelen (S.O.S. szerelem!, S.O.S. Love – Az egy millió dolláros megbízás) kezdeményezések. De vajon Dobó Kata új filmje, a Kölcsönlakás melyik tábort fogja erősíteni?


Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Kritika: Alita - A harc angyala (Alita: Battle Angel)

Erős szív, erős test, angyali pofi.

Az Alita: A harc angyala a japán mangaművész, Yukito Kishiro A Battle Angel: Alita című mangasorozatának élőszereplős adaptációja. James Cameronnak már évek óta dédelgetett projektje volt Alita történetének megfilmesítése, és úgy gondolta, hogy most jutott el odáig a technológia, hogy nagyvászonra lehet álmodni ezt nagy volumenű történetet. Viszont a rendező az Avatar-filmek folytatásai miatt igen szűkös időkerettel rendelkezik, ezért a direktori posztot átadta Robert Rodrigueznek. De azért Cameron sem hagyta ott teljes egészében a harcos kiborg történetét, ugyanis a produceri és a forgatókönyvírói feladatokba is besegített. 


Így fest kék dzsinnként Will Smith az Aladdinban

Amikor legelőször megmutatták Will Smith filmbéli külsejét, többen felháborodtak, hogy ennyi? Kapott egy jelmezt, spéci hajat, szakállat meg fülbevalót, és kész? De Smith megnyugtatott mindenkit, hogy ez csak Dzsini emberi alakja; alapjáraton az általa életre keltett figura is kék.
A Disney egy új videóban leplezte le, milyen is lesz Guy Ritchie filmjében a csodalámpa foglya, amikor épp nem álcázza magát embernek. Hát...


süti beállítások módosítása