látogató számláló

Eredet (Inception) - 10. évfordulós magyar szpot + plakát

A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.
És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény.
De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott...

Idén nyáron az agyad lesz a tetthely.

A sötét lovag és A tökéletes trükk rendezője sci-fi/thrillerének különös, futurisztikus és elképesztően látványos világát fantasztikus szereplőgárda keltette életre.

Az Eredet a bemutatásának 10. évfordulója alkalmából ismét látható lesz a hazai mozikban augusztus 13-tól, akár 4DX-ben is! (A film előtt exkluzív Tenet-kisfilmet is láthattok majd.) eredet_ujrabemutato_2020_1000.png

inception_10ev_hun_p1.png


süti beállítások módosítása