látogató számláló

A Disney módosította a naptárát, új dátumot kapott a Fekete Özvegy és a Mulan is

A koronavírus-járvány miatt a többi stúdióhoz hasonlóan a Disney is kénytelen volt módosítani a tervein. A bemutatóik új dátumát eddig homály fedte, de végül megérkeztek a részletek.


Röpke kritika: Übergáz (Stuber)

Dave Bautistának a vígjáték zsánere nagyon jól áll. Ezt A galaxis őrzői is megerősíti, melyben egy buta, de vicces szereplőt alakít. Bár az Übergáz esetében kissé más a helyzet, mivel itt egy kemény zsaru szerepében látható, aki amint kap egy fülest, egyből megy és hajszolja a legnagyobb drogcsempészt. Csakhogy épp egy lézeres szemműtéten esett át, aminek köszönhetően a látása nem az igazi. Ezért egy Übert is rendel magának, a volánnál pedig Stu ül, aki kénytelen belemenni a hajszába.


Röpke kritika: Ragadozó madarak (Birds of Prey)

Na, ezt a filmet nagyon vártam, ám szerencsémre sosem volt időm megnézni. Viszont ezt a hiányosságomat a napokban pótoltam. A Suicide Squad legnagyobb pozitívuma Harley Quinn karaktere volt, Margot Robbie tökéletes alakítást hozott a bűnözőbohóc barátnőjeként, így adva volt, hogy előbb-utóbb legyen egy Harley Quinn-film is. Ami idén meg is történt.


Röpke kritika: Bloodshot

Ugyan Vin Diesel neve a hazai nézőközönséget be szokta csalogatni a mozikba, én viszont mindig szembementem az árral és valami miatt túlélem, hogy nem látom a legújabb Halálos iramban részt, vagy bármelyik Diesel-mozit. A Bloodshotnak viszont adtam egy esélyt – persze úgy, hogy nulla elvárással ültem le elé. A film az azonos című képregény alapján készült, viszont azt nem olvastam, így ez az írás nem az összehasonlításra fog kihegyeződni.


süti beállítások módosítása