látogató számláló

Tenet - plakát + premierdátum

Nem kellett sokáig várni, hogy az újabb halasztások után kiderüljön a Tenet végleges(?) bemutatódátuma. A stúdió úgy döntött, hogy az amerikai közönség a szeptember 3-mal kezdődő hosszú hétvégén válthat először jegyet a filmre, míg az európai nézők – így mi is – egy héttel korábban, augusztus 26-tól nézhetik meg a filmszínházakban Christopher Nolan legújabb alkotását. Ennek örömére az IMAX kiadott egy új posztert: tenet_1000_7.png

tenet_p4.png


Jurassic World: Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous) - magyar előzetes + plakát

Legutóbb kicsit több, mint egy évvel ezelőtt láthattunk mozgóképes ízelítőt a Netflix új animációs sorozatából, amely az első Jurassic World-film eseményeivel egy időben játszódik, amikor is néhány tinédzser a parkban történő táborozáskor arra eszmél, hogy elszabadultak körülöttük a dinoszauruszok. Ez persze távol Owen Gradytől (Chris Pratt) és a többiektől, a Nublar-sziget másik felén történik.
Amikor az állatok kiszabadulnak és megkezdődik az evakuáció, a táborozó gyerekek abban a szituációban találják magukat, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni a "külvilággal", és csupán egymásra számíthatnak, ha életben akarnak maradni. jw_campcretaceous_1000.png

Tavaly még nem tudtunk dátummal szolgálni, azonban most már kiderült, hogy a sorozat premierje 2020. szeptember 18-án lesz.


Scooby! (Scoob!) - a magyar hangok

Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby.
E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra.
Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg!

A Frédi és Béni alkotóitól származó banda, Bozont, Scooby-Doo, Vilma, Diána és Fred 1969 óta gyerekek és felnőttek kedvence: most végre elkészült az első, egész estés, animált moziváltozat – még viccesebb, még látványosabb és még Scoobybb, mint valaha!


süti beállítások módosítása