látogató számláló

Cinemix: 2020. decemberi megjelenések

Íme a Cinemix 2020. decemberi DVD/BD kínálata.


WandaVision - Empire címlapok

Az Entertainment Weekly-hez hasonlóan az Empire is saját címlapot szentelt a WandaVision c. sorozatnak. Alább megtekinthetitek a januári szám normál és előfizetői borítóját is. wandavision_empire_1000.png
A Marvel Filmes Univerzum elsőként debütáló Disney+-os sorozatáról már ejtettünk néhány szót ebben a bejegyzésben, előzetest pedig itt találtok hozzá. Premier: 2021. január 15.


Mindenkiből lehet hős (We Can Be Heroes) - teaser

Fogadjunk, hogy nem is gondoltad volna egészen mostanáig, hogy a Cápasrác és Lávalány kalandjai folytatására vágysz! Minden esetre Robert Rodríguez volt olyan rendes és elkészítette.
Sajnos mindannyiunk legnagyobb bánatára Taylor Lautner nem tér vissza Cápasrác szerepében (az ő helyét Jeffrey J. Dashnaw vette át), a másik Taylor, Taylor Dooley viszont újra itt van, mint Lávalány. Valamint itt van még Pedro Pascal, no meg egy rakás kölyök, hiszen amikor földönkívüliek rabolják el a Föld szuperhőseit, a gyerekeiknek kell összefogniuk, hogy megmentsék szüleiket, és persze a világot.
További szereplők: Priyanka Chopra, Christian Slater, Boyd Holbrook és Christopher McDonald. we_can_be_heroes_720.png

A film a Netflix kínálatában lesz elérhető, mégpedig 2021. január 1-től.


Wonder Woman 1984 - 3. trailer

Megérkezett a Wonder Woman 1984 legújabb előzetese, amelyből az is kiderült, hogy az Egyesült Államokban a film 2020. december 25-én egyszerre debütál a mozikban és az HBO Max kínálatában. (A streaming-szolgáltatásban az előfizetők extra költségek nélkül tekinthetik meg a filmet.)

Azokban az országokban, ahol nincs HBO Max, 2020. december 16. a mozipremier dátuma. ww84_720_4.png
Hogy a hazai bemutatóval mi a helyzet pontosan, az a veszélyhelyzet miatt egyelőre kérdéses.


Az Igazság Ligája: Rendezői változat (Justice League: Director’s Cut) - teaser #2

Nemrégiben jogi okok miatt lekerült a YouTube-ról Az Igazság Ligája rendezői változatának első előzetese, ugyanis a YouTube rendszere szerint az HBO Max nem rendelkezett a trailerben hallható Leonard Cohen-dal jogaival.
Az a videó azóta sem vált újra elérhetővé a streaming-szolgáltató YouTube csatornáján, viszont Zack Snyder tegnap bemutatta a trailer új változatát (fekete-fehérben), amiben a dal ugyanaz, viszont néhány snittet lecseréltek. Az HBO Max pedig feltöltötte az új kedvcsináló színes verzióját. (Alant mindkettőt megtekinthetitek, valamint a korábbi és a mostani teaser összehasonlítását is.)

Az augusztusi előzetes óta egyébként címet is váltott a projekt, hiszen akkor még Zack Snyder's Justice League-ként ismerhettük – bár a videó indexképére még mindig ez van írva. Szintén augusztusban derült ki az is, hogy a Snyder-féle Az Igazság Ligája négyrészes minisorozatként debütál (epizódonként egy-egy órányi játékidővel), de a rendező azt ígérte, lesz mód az egyben, egy filmként történő megtekintésre is. Továbbá megnyugtatta az HBO Max nélküli országokban élő rajongókat: dolgoznak rajta, hogy hozzájuk is eljuttassák valahogy. A premier 2021-ben esedékes. justiceleague_snydercut_maxresdefault.png


Tom és Jerry (Tom and Jerry) - magyar előzetes + plakát

1992 óta először láthatjuk a mozikban a Tom és Jerry párost, ráadásul rögtön egy élőszereplős filmben térnek vissza a filmszínházakba. A főbb szereplők között megtalálható Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney és Ken Jeong. A rendezői székben Tim Story (Fantasztikus négyes 1-2., Pofázunk és végünk 1-2., Shaft [2019]) foglal helyet. tom_and_jerry_2021_1280_2.png

Tervezett hazai bemutató: 2021. március 4.


Tom és Jerry (Tom and Jerry) - trailer + plakát

1992 óta az első Tom és Jerry produkció a mozikban.

A tervek szerint 2021. március 4-én érkezik a hazai mozikba az első élőszereplős Tom és Jerry-film, melynek szereplői között megtalálható többek közt Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney és Ken Jeong. A rendezői székben Tim Story (Fantasztikus négyes 1-2., Pofázunk és végünk 1-2., Shaft [2019]) foglal helyet. tom_and_jerry_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása