látogató számláló

Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard) - trailer + plakát

A film korábbi előzetesének magyar változata ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2021. június 17. hitmans_wifes_bodyguard_1000_2.png


Videó: Itt a Jóbarátok-reunion első kedvcsinálója!

Premier május 27-én az HBO Max kínálatában. friends_reunion_720.png


Játék: nyerj páros belépőt az "Ígéretes fiatal nő" című film premier előtti vetítésére!

A Megszállottak viadala (Killing Eve) című sikersorozat sajátos látásmódú rendezője, Emerald Fennell ínycsiklandóan új oldaláról mutatja meg a bosszút új filmjében.

Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan) ígéretes fiatal nő... mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát. Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan rafinált, és éjszakánként titkos kettős életet él.
Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.

Az Ígéretes fiatal nő című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Loki - plakát

A film előzeteseit itt és itt tudjátok megtekinteni. Premier 2021. június 9-én, péntek helyett egy szerdai napon. loki_1000_3.png


Szörnyella (Cruella) - plakátok

A film magyar előzetesét itt tudjátok megtekinteni. Tervezett hazai bemutató: 2021. május 27. 2021. június 10. cruella_1000_3.png


Venom 2. - Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) - nemzetközi plakát

A film első magyar előzetesét és plakátját ide kattintva tekintheted meg. venom_2_1000.png


Démonok között - Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) - magyar előzetes

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga), a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tettére.

A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe...

Az elmúlt évtized talán legsikeresebb és legkülönösebb horrorfilmjei a Démonok között-sorozatból kerültek ki. A hátborzongatóan rémes történetek különlegessége, hogy megtörtént esetek alapján készülnek: a démonűzéssel foglalkozó Warren-házaspár valódi feljegyzései alapján.

Tervezett hazai bemutató: 2021. június 3. 2021. június 10. conjuring_3_720.png


Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings) - magyar előzetes + plakát

Shang-Chi azt hitte, végleg lezárta a múltat, ám mikor a Tíz Gyűrű elnevezésű titokzatos szervezet hálójába kerül, kénytelen lesz újra szembenézni vele. A SHANG-CHI ÉS A TÍZ GYŰRŰ LEGENDÁJA címszerepét Simu Liu játssza, partnerei többek között Tony Leung, Awkwafina és Michelle Yeoh. A Marvel Studios filmje 2021. szeptemberétől a mozikban!

Tervezett hazai bemutató: 2021. szeptember 2. shang_chi_720_2.png


Fekete Özvegy (Black Widow) - karakterplakátok

A film legújabb előzetesét itt tekintheted meg. Tervezett – ill. remélhetőleg most már végleges – hazai bemutató: 2021. július 8. black_widow_1000_2.png


Venom 2. - Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) - magyar előzetes + plakát

„Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak (Tom Hardy). Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.

És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.
Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.

Meg kell állítani. Bármi áron.

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

Tervezett hazai bemutató: 2021. szeptember 16. 2021. október 14.  venom_2_720.png


Venom 2. - Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) - trailer + plakát

A 2018-as Venom folytatása, az Andy Serkis rendezésben készült Venom 2. - Vérontó a tervek szerint szeptember 24-én érkezik az amerikai mozikba. A hazai premier vélhetően szeptember 23-án lesz. venom_2_maxresdefault.png

update: A szinkronizált előzetes is megérkezett, amit ide kattintva érhettek el.


süti beállítások módosítása