látogató számláló

Bébi úr: Családi ügy (The Boss Baby: Family Business) - a magyar hangok

A Bébi úr – Családi ügy ott folytatja, ahol az első film befejeződött. A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik. Alig beszélnek egymással. Tim abban a házban él a családjával, ahol felnőtt. Otthon ülő apuka, és még mindig élénk a fantáziája. Feleségül vette Carolt, és két lányuk van. Az idősebb Tabitha, a fiatalabb Tina.
Ted menő üzletember, és szupersikeres. Semmire sem emlékszik abból, hogy ő volt a Bébi úr, de az első filmben arról álmodott, hogy sarokirodája lesz saját, külön bejáratú vécével. Nos, most hatalmas irodája van, saját fürdőszobával.

Tim egy nap zajt hall Tina szobájából. Kiderül, hogy Tina kosztümöt visel, és a központtal beszél a mobilján. Benne van a családi bizniszben - ő is bébi főnök, pont ahogy Ted bácsikája is az volt.
Úgy néz ki, krízis van a Bébi Rt-nél, és szükségük van Bébi úr (Ted bácsi) segítségére...


Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - a magyar hangok

Dwayne Johnson és Emily Blunt életük kalandjára indulnak a Dzsungeltúrában, mint a tapasztalt hajóskapitány, Frank Wolff, illetve a tántoríthatatlan kutató, Dr. Lily Houghton. Lily Londonból az Amazonas dzsungelébe utazik, ahol igénybe veszi Frank kétes idegenvezetői szolgálatait viharvert, ám strapabíró hajóján. Lily elhivatottan kutat egy ősi fa után, ami páratlan gyógyítóerővel bír – s megváltoztathatja az orvostudomány jövőjét. Szokatlan kettősük számtalan veszéllyel és természetfeletti erőkkel szembesül, amik megtévesztő szépséggel csábítják őket az esőerdő buja világában. Ahogy az elveszett fa titkai feltárják magukat, a tét is növekszik Lily és Frank számára; sorsuk, s az egész emberiség sorsa egy hajszálon függ...


The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag (The Suicide Squad) - magyar plakát

A film magyar előzeteseit itt és itt találod. the_suicide_squad_1000.png


GHE: 2021. augusztusi megjelenések

Íme a GHE 2021. augusztusi DVD/BD kínálata.


Idő (Old) - a magyar hangok

M. Night Shyamalan új filmje hátborzongató, rejtélyes thriller egy családról, akik a trópusi vakációjuk során felfedeznek egy félreeső partszakaszt, ahol pár órányi pihenés alatt valahogy gyorsan öregedni kezdenek… és így az egész életük egyetlen napba sűrűsödik.

A film tekintélyes nemzetközi szereplőgárdát vonultat fel, köztük olyan sztárokkal, mint az Arany Glóbusz-díjas Gael García Bernal (Mozart a dzsungelben), Vicky Krieps (Fantomszál), Rufus Sewell (Az ember a fellegvárban), Ken Leung (Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő), Nikki Amuka-Bird (Jupiter felemelkedése), Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre (Krypton), Alex Wolff (Örökség), Embeth Davidtz (A tetovált lány), Eliza Scanlen (Kisasszonyok), Emun Elliott (Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő), Kathleen Chalfant (A viszony) és Thomasin McKenzie (Jojo Nyuszi).

A filmet M. Night Shyamalan rendezte a saját forgatókönyvéből, melyet Pierre Oscar Lévy és Frederik Peeters Sandcastle című képregénye alapján írt.


Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek (Snake Eyes: G.I. Joe Origins) - a magyar hangok

A látványos és izgalmas akció-kalandfilm a G.I. Joe univerzum egyik legrejtélyesebb és legkedveltebb karakterének eredettörténete.
Miután apját meggyilkolják, Kígyószem elindul a bosszú sötét útján, amely elvezeti őt Tommyhoz, a nemes japán harcoshoz. Tommy Japánba viszi a fiút, hogy ott az Arasikage klánnál kapjon kiképzést. Az Arasikage értékrendje arra ösztönzi Kígyószemet, hogy feltegye a kérdést: vajon jó-e az, ha a bosszú keresése a fő vezérlő erő az életben. Tommyval kötött barátsága és a férfiba vetett bizalma egyre nő, ugyanakkor a sötét titok, amit őriz, próbára teszi a klán iránti lojalitását, és végső soron ettől függ, hogy hős lesz belőle, vagy gonosztevő...


Szellemirtók - Az örökség (Ghostbusters: Afterlife) - 2. trailer

A Szellemirtók - Az örökség a klasszikus Szellemirtók-filmek hivatalos folytatása, amely az új szereplők (Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon) mellett a régieket is felvonultatja.
A rendezői székben Jason Reitman (Juno, Egek ura, Nyárutó), a Szellemirtók 1-2. rendezőjének fia foglal helyet. ghostbusters_afterlife_maxresdefault.png

Tervezett hazai bemutató: 2021. november 11.


Chucky - trailer

Megérkezett az október 12-én induló Chucky-sorozat teljes előzetese. chucky_1000.png


süti beállítások módosítása