látogató számláló

Eleven kór (Malignant) - magyar előzetes + plakát

Madison szörnyű dolgokat lát. Néha révületbe esik, úgy érzi, egy idegen lakásban tér magához, képtelen megmozdulni, és végig kell néznie, amint egy árnyalak brutálisan meggyilkolja az ismeretlen hely lakóját.
De még ez sem elég: a bűnügyi hírek nem hagyják kétségek között: amit lát, az valóság.

De mi köze hozzájuk?
Miért kell ennyi vért, ennyi kínt és gyötrelmet végignéznie? Ő és a húga is nagyon szeretné tudni a választ. Mert egyvalamiben biztosak: a kegyetlen árnyék őket sem fogja kímélni.

A múlt évtized legsikeresebb horrorfilmjeinek alkotója, a Fűrész-sorozat kitalálója, a Démonok között és az Annabelle-filmek író-producere, az Aquaman rendezője újabb hideglelős vízióját osztja meg a világgal.

Hazai bemutató: 2021. szeptember 2. malignant_1000_2.png


Free Guy - plakátok

A film magyar előzeteseit itt, itt és itt érhetitek el. Hazai bemutató: 2021. augusztus 12. free_guy_1000.png


Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings) - karakterplakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg. Hazai bemutató: 2021. szeptember 2. shang_chi_pic01.png


Stranger Things: 4. évad - sneak peek

Új ízelítő érkezett a 2022-ben visszatérő sorozathoz. stranger_things_s4_maxresdefault.png


Encanto - magyar előzetes + plakát

A Walt Disney Animation Studios új filmje, az ENCANTO egy különleges családról szól, a Madrigalokról, akik rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.

A filmben az Emmy-, GRAMMY- és Tony-díjas Lin-Manuel Miranda vadonatúj dalai csendülnek fel, rendezői pedig Byron Howard és Jared Bush, a Zootropolis – Állati nagy balhé alkotói.

Tervezett hazai bemutató: 2021. november 25. encanto_1000.png


Vaksötét 2. (Don't Breathe 2) - red band trailer + plakát

Korhatáros előzetes érkezett a Vaksötét 2-höz, melynek hazai premierdátuma jelenleg nem ismert, ugyanis az augusztus 12-i bemutatót néhány hete törölték. dont_breathe_2_maxresdefault.png


A Gucci-ház (House of Gucci) - magyar előzetes

A Gucci-ház megdöbbentő igaz történet a Gucci olasz divatház mögött álló családi birodalomról. Szerelem, árulás, hanyatlás, bosszú és végül gyilkosság szövi át azt a három évtizedet, ami során kiderül, mit jelent, s mennyit ér egy név, és meddig hajlandó elmenni egy család, hogy mindent uralma alá hajtson.

Ha minden jól megy, A Gucci-ház Ridley Scott második idén bemutatandó filmje lesz Az utolsó párbaj októberre tervezett premierje után. house_of_gucci_pic01.png
A Gucci-ház hazai bemutatója 2021. november 25-én esedékes.


Respect - magyar előzetes + plakát

Aretha Franklin kislányként apja templomának kórusában énekelt, évekkel később pedig már világszerte ünnepelt sztárként tündökölt. A RESPECT lenyűgöző igaz történet a zene egyik emblematikus alakjáról, útjáról, egyéni hangjának kereséséről, főszerepben az Oscar-díjas Jennifer Hudsonnal és az Oscar-díjas Forest Whitakerrel.

Hazai bemutató: 2021. augusztus 12. respect_1000.png


Venom 2. - Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) - 2. trailer

„Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak (Tom Hardy). Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.

És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.
Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.

Meg kell állítani. Bármi áron.

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

Tervezett hazai bemutató: 2021. szeptember 16. 2021. október 14. venom_2_maxresdefault_2.png


A Gucci-ház (House of Gucci) - trailer + karakterplakátok

Ha minden jól megy, A Gucci-ház Ridley Scott második idén bemutatandó filmje lesz Az utolsó párbaj októberre tervezett premierje után. house_of_gucci_pic01.png
A Gucci-ház hazai bemutatója 2021. november 25-én esedékes


süti beállítások módosítása