látogató számláló

Venom 2. - Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) - 2. magyar előzetes + plakát

„Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak (Tom Hardy). Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.

És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.
Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.

Meg kell állítani. Bármi áron.

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

Tervezett hazai bemutató: 2021. október 14. venom_2_1000_2.png


Kritika: A Fehér Lótusz (The White Lotus)

Fehérbőrűek kálváriája.

Megnéztük az HBO GO kínálatából A Fehér Lótusz című hatrészes minisorozatot, és most le is írjuk róla a véleményünket!


Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night in Soho) - 2. magyar előzetes

Edgar Wright pszichothrillere egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei...

Tervezett hazai bemutató: 2021. november 4. last_night_in_soho_720_3.png


Mátrix - Feltámadások (The Matrix Resurrections) - trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2021. december 23. matrix_resurrections_maxresdefault.png


King's Man - A kezdetek (The King's Man) - 4. magyar előzetes

Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt futva az idővel megállítsa őket. Fedezd fel, miként született a legelső független hírszerző ügynökség a KING'S MAN – A KEZDETEK-ben!

Tervezett hazai bemutató: 2021. december 23. kings_man_720_4.png


A bűnös (The Guilty) - szinkronizált + feliratos előzetes

A bűnös egyetlen reggel történéseit mutatja be egy segélyhívó központban. Joe Bayler telefonos ügyintéző (Gyllenhaal) igyekszik megmenteni egy veszélyben lévő betelefonálót, de hamarosan rádöbben, hogy semmi sem az, aminek látszik, és kénytelen szembenézni az igazsággal, ha meg akarja találni a kiutat.

Premier: 2021. október 1. guilty_720.png


Videó: Hivatalos beharangozót kapott a hazai HBO Max

Az HBO GO-t automatikusan felváltó streaming-szolgáltatás 2022-ben érkezik. (A szolgáltatás díjáról később tudnak tájékoztatást adni.) hbo_max_hun_1000.png


Szexoktatás - 3. évad (Sex Education) - szinkronizált + feliratos előzetes

Öregebbek leszünk. Erősebbek leszünk. Összetartóbbak leszünk.

Premier: 2021. szeptember 17. sex_education_s3_maxresdefault_2.png


süti beállítások módosítása