látogató számláló

Baymax! - magyar előzetes

Premier: 2022. június 29. baymax_pic01.png


Kritika: Top Gun - Maverick

A levegő ura.

Szerintem nem mondok újat, ha azt állítom, hogy a folytatások és a remake-ek korát éljük. Mindkettő főleg a nosztalgiára épít, és alig akad olyan folytatás, vagy épp remake, ami újat akar hordozni. Szerintem a világ bőven meglett volna, ha az 1986-ban bemutatott Top Gun nem kap folytatást. Viszont Tom Cruise és a Paramount úgy gondolta, ideje folytatni Maverick történetét.


Willow - teaser trailer

Premier: 2022. november 30. willow_maxresdefault.png


Andor - teaser trailer + plakát

Premier: 2022. augusztus 31. andor_maxresdefault.png


Fenevad (Beast) - trailer + magyar előzetes

Ha zörög a bokor, akkor ott néha tényleg egy szörnyeteg lapul…

Idris Elba (Hobbs & Shaw, Thor, Az öngyilkos osztag) a főszereplője ennek a lélegzetelállítóan izgalmas új thrillernek, amely egy apáról és két tinédzser lányáról szól, akikre egy hatalmas, magányos oroszlán vadászik, aki be akarja bizonyítani, hogy a szavannán csak egy csúcsragadozó létezhet.

Elba Dr. Nate Samuelst, a nemrég megözvegyült férjet alakítja, aki visszatér Dél-Afrikába, ahol megismerte feleségét. Ezt az utat régóta tervezték, ám Nate most feleség nélkül, a lányaival megy a vadrezervátumba. Ám ami lélekgyógyító utazásnak indult, a túlélésért folytatott félelmetes küzdelemmé válik, amikor egy oroszlán, vérszomjas orvvadászok portyázása elől menekülve minden embert ellenségnek tekint, és vadászni kezd rájuk…

Hazai bemutató: 2022. augusztus 11. beast_720.png


Mission: Impossible - Leszámolás - Első rész (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) - magyar előzetes

Megannyi – egészen pontosan négy – halasztás után egyelőre biztosnak tűnik, hogy jövő nyáron jön a Mission: Impossible következő, kétrészes felvonásának első fele. mi7_1000.png

Tervezett hazai bemutató: 2023. július 13.


GHE: 2022. júniusi megjelenések

Íme a GHE júniusi DVD/BD kínálata.


Thor: Szerelem és mennydörgés (Thor: Love and Thunder) - trailer + plakát

A Marvel Studios új filmjében, a THOR: SZERELEM ÉS MENNYDÖRGÉS-ben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Hazai bemutató: 2022. július 7. thor_4_maxresdefault_2.png


süti beállítások módosítása