látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt "A Halloween véget ér" című film premier előtti vetítésére!

Laurie Strode számára ez a harc lesz a végső.

A filmtörténet legelismertebb, legkedveltebb horrorsorozata 45 év után elérkezik nagyszabású, rémisztő befejezéséhez, melynek során Laurie Strode utoljára csap össze a gonosz megtestesülésével, Michale Myersszel egy olyan küzdelemben, amilyet még nem láthattunk a mozivásznon. Csak az egyikük fogja túlélni. 

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

A Halloween véget ér című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

halloween_ends_jatek_1000.png


Kritika: Beugró a Paradicsomba (Ticket to Paradise)

Apád-anyád idejöjjön!

Ol Parker, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba rendezője az idei év legbájosabb filmjét készítette el nekünk George Clooney és Julia Roberts főszereplésével. 


Fura világ (Strange World) - 2. magyar előzetes + plakát

A Walt Disney Animation Studios vadonatúj akció-kalandfilmje egy feltérképezetlen és veszedelmekkel teli földre kalauzol el, ahol fantasztikus lények várják a legendás Clade felfedezőcsaládot. A köztük dúló ellentétek azonban veszélyeztetik legújabb és eddigi legfontosabb küldetésüket...

Tervezett hazai bemutató: 2022. november 24. strange_world_1000_2.png


Tőrbe ejtve - Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives Out Mystery) - szinkronizált teaser

Gyere, segíts összerakni a részleteket! Rian Johnson 2018-as, Tőrbe ejtve című filmjének következő részében Benoit Blanc felügyelő Görögországba utazik, hogy lehántsa egy tarkabarka gyanúsítottakat érintő rejtély burkait. 

Premier (Netflix): 2022. december 23. knives_out_2_pic02.png


Super Mario Bros.: A film (The Super Mario Bros. Movie) - teaser trailer + magyar előzetes + plakát

A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték.
Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is.
A forgatókönyvet Matthew Fogel (Minyonok: Gru színre lép, A Lego-kaland 2) jegyzi, a filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic (Tini Titánok, harcra fel! Tini Titánok: A film) rendezte.

Tervezett hazai bemutató: 2023. március 30. 2023. április 6. super_mario_bros_720_5.png


GHE: 2022. októberi megjelenések

Íme a GHE októberi DVD/BD kínálata.


Vérapó (Violent Night) - magyar előzetes + plakát

Ez nem lesz egy csendes éj…

Amikor egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás (David Harbour, Fekete özvegy, Stranger Things) is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent…

A Senki, a John Wick, az Atomszőke, a Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw mögött álló 87North új, szénfekete ünnepi thrillere azt üzeni, hogy mindig a pirosra érdemes fogadni. A rendező Tommy Wirkola (Boszorkányvadászok, Náci Zombik-sorozat), a forgatókönyvet a Sonic, a sündisznó írói, Pat Casey és Josh Miller jegyzik.

Tervezett hazai bemutató: 2022. december 1. violent_night_720_2.png


Vérapó (Violent Night) - trailer + plakát

Ez nem lesz egy csendes éj…

Amikor egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás (David Harbour, Fekete özvegy, Stranger Things) is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent…

A Senki, a John Wick, az Atomszőke, a Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw mögött álló 87North új, szénfekete ünnepi thrillere azt üzeni, hogy mindig a pirosra érdemes fogadni. A rendező Tommy Wirkola (Boszorkányvadászok, Náci Zombik-sorozat), a forgatókönyvet a Sonic, a sündisznó írói, Pat Casey és Josh Miller jegyzik.

Tervezett hazai bemutató: 2022. december 1. violent_night_maxresdefault.png


AVATAR: Még egy hétig látható, és ismét a legsikeresebb film Magyarországon!

Az AVATAR elsőként 2010-ben vált a legnagyobb kasszasikerré Magyarországon: több mint 1,7 milliárd forintos bevétele elhomályosította minden korábbi film teljesítményét. Néhány évvel később a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ letaszította a trónról, ám James Cameron szeptember 22. óta újra látható monumentális produkciójára alig két hét alatt akkora érdeklődés mutatkozott, hogy újfent elfoglalta a magyarországi bevételi ranglista első helyét.


A Halloween véget ér (Halloween Ends) - plakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg, a magyar hangok listája pedig ide kattintva érhető el. Hazai bemutató: 2022. október 13. halloween_ends_pic01.png


Super Mario Bros. - plakát

Az első előzetes csütörtökön érkezik. Tervezett hazai bemutató: 2023. március 30. 2023. április 6.  super_mario_bros_1000.png


Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) - plakátok

Az új trailer és plakát után itt van még néhány további poszter. black_panther_2_pic01.png


Kritika: Mosolyogj (Smile)

Mosolyogj, hogy egy démon visszamosolyogjon rád!

A mosoly egy olyan görbe, ami mindent egyenesbe hoz. Kivéve akkor, ha egy démon van mögötte...


Bűbáj 2: Kiábrándulva (Disenchanted) - szinkronizált előzetes

A Bűbáj 2: Kiábrándulva című élőszereplős zenés vígjáték a Disney nagy sikerű filmje, a Bűbáj folytatása, a szívmelengető történet eredeti szereplőgárdájával. Főhősünk Giselle, a mesebeli Andalgóciából származó, szeretetre méltó, reménytelenül romantikus leány, akiért New York királyságában, Robert Philip válóperes ügyvéd személyében végre eljött a herceg fehér lovon.

Premier: 2022. november 18. disenchanted_1000.png


Marvel Studios: Éjjeli Vérfarkas (Werewolf by Night) - szinkronizált előzetes

Egy sötét és komor éjszakán szörnyvadászok egy titkos csoportja előbújik az árnyak közül, hogy összegyűljenek a baljós hangulatú Vérkőtemplomnál vezetőjük halála után. A vezetőjük életéről tartott furcsa és lidérces megemlékezést követően a résztvevők titokzatos és halálos versenybe keverednek, miközben egy nagy hatalmú ereklye után kutatnak, és a vadászat közben szembe kerülnek egy veszedelmes szörnyeteggel.

A Michael Giacchino rendezésében készült Éjjeli Vérfarkas 2022. október 7-től lesz elérhető a Disney+ kínálatában. werewolf_by_night_720_2.png


Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) - trailer + plakát

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

Az előző trailer magyar változata itt tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2022. november 10. black_panther_2_maxresdefault_3.png


süti beállítások módosítása