látogató számláló

A Fabelman család (The Fabelmans) - magyar előzetes + plakát

Steven Spielberg új, önéletrajzi ihletésű filmje hamarosan a mozikban. Tervezett hazai bemutató: 2023. január 5. 2023. január 19. fabelmans_720.png


John Wick: Chapter 4 - trailer

Premier (USA): 2023. március 24. john_wick_4_maxresdefault.png


Vérapó (Violent Night) - a magyar hangok

Ez nem lesz egy csendes éj…

Amikor egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás (David Harbour, Fekete özvegy, Stranger Things) is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent…

A Senki, a John Wick, az Atomszőke, a Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw mögött álló 87North új, szénfekete ünnepi thrillere azt üzeni, hogy mindig a pirosra érdemes fogadni. A rendező Tommy Wirkola (Boszorkányvadászok, Náci Zombik-sorozat), a forgatókönyvet a Sonic, a sündisznó írói, Pat Casey és Josh Miller jegyzik.


Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) - a magyar hangok

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően.  A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője. 


A menü (The Menu) - a magyar hangok

A fiatal pár, Margot és Tyler egy kis szigetre érkeznek, hogy egy exkluzív étteremben vacsorázzanak; a séf fényűző menüt állított össze, ami tartogat néhány váratlan meglepetést.


Tőrbe ejtve - Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives Out Mystery) - szinkronizált + feliratos előzetes

Amikor a játék véget ér, elkezdődik a rejtély.

Gyere, segíts összerakni a részleteket! Rian Johnson 2018-as, Tőrbe ejtve című filmjének következő részében Benoit Blanc felügyelő Görögországba utazik, hogy lehántsa egy tarkabarka gyanúsítottakat érintő rejtély burkait. 

Premier (Netflix): 2022. december 23. knives_out_2_pic03.png


süti beállítások módosítása