látogató számláló

Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) - 2. trailer + magyar előzetes

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Idő, Széttörve) új, izgalmas thrillerének  főszereplői Dave Bautista (Dűne, A galaxis őrzői-filmek), a Tony- és Emmy-jelölt Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya), Ben Aldridge (Pennyworth, Bolhafészek), a BAFTA-jelölt Nikki Amuka-Bird (Meggyőző érvek, Idő), az itt debütáló Kristen Cui, Abby Quinn (Kisasszonyok, Forródrót) és Rupert Grint (Servant, a Harry Potter-sorozat).

A forgatókönyvet M. Night Shyamalan, Steve Desmond és Michael Sherman írta Paul Tremblay bestsellere alapján.

Tervezett hazai bemutató: 2023. február 2. knock_at_the_cabin_1000_4.png


John Wick: 4. felvonás (John Wick: Chapter 4) - magyar előzetes + plakát

A negyedik felvonásban John Wick eddigi legveszedelmesebb ellenfeleivel száll szembe. Az érte járó vérdíj csak nőttön nő, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig. 

Tervezett hazai bemutató: 2023. március 23. john_wick_4_1000_2.png


M3GAN - a magyar hangok

Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen.
Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek...
A Blumhouse új, vérfagyasztó thrillerének főszereplője Allison Williams (Tűnj el, Csajok); a filmet Gerard Johnstone (Házi őrizet) rendezte, a forgatókönyvet Akela Cooper (Eleven kór, The Nun 2) írta James Wan (Eleven kór, Fűrész, Insidious: a gonosz háza, és a Démonok között sorozat) ötletéből.


Oppenheimer - magyar előzetes + plakát

A Christopher Nolan által írt és rendezett Oppenheimer egy IMAX-re forgatott nagyszabású thriller.  Berepíti a nézőt abba az izgalmas paradoxonba, amit az a rejtélyes férfi élt át, aki megkockáztatta, hogy elpusztítja a világot, azért, hogy megmentse azt.

A főszereplők Cillian Murphy mint J. Robert Oppenheimer, és Emily Blunt mint a felesége, a biológus és botanikus Katherine “Kitty” Oppenheimer. Az Oscar-díjas Matt Damon alakítja Leslie Groves Jr. tábornokot, a Manhattan-terv igazgatóját, és Robert Downey, Jr. alakítja Lewis Strausst, az Amerikai Atomenergia Bizottság alapító biztosát. Az Oscar-jelölt Florence Pugh játssza Jean Tatlock pszichiátert, Benny Safdie Teller Ede elméleti fizikust, Michael Angarano Robert Serbert, valamint Josh Hartnett alakítja az úttörő amerikai atomtudóst, Ernest Lawrence-et. A szereplők közt találjuk még az Oscar-díjas Rami Malekot, és a rendező ismét együtt dolgozik a nyolcszoros Oscar-jelölt színésszel, íróval és rendezővel, Kenneth Branagh-gel.  

A film Kai Bird és a néhai Martin J. Sherwin Pulitzer-díjas könyve, az Amerikai Prométheus: J. Robert Oppenheimer diadala és tragédiája alapján készült. A producerek Emma Thomas, Charles Roven és Christopher Nolan. 

Nolan filmjei, köztük a Tenet, a Dunkirk, a Csillagok között, az Eredet és a Sötét Lovag-trilógia több mint ötmilliárd dollár bevételt hoztak világszerte, 11 Oscar-díjat és 36 jelölést gyűjtöttek be, köztük két a legjobb filmnek járó jelölést.

Tervezett hazai bemutató: 2023. július 20. oppenheimer_720.png


65 - magyar előzetes + plakát

A nem túl távoli jövőben játszódó, hátborzongató sci-fi/horror magányos hőse (Adam Driver) űrhajós, aki balesetet szenved, és egy elhagyott bolygóra kerül. Minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért, és nem túl jók az esélyei.

És van még egy baj: hogy rájön, nincs is egyedül a bolygón...

A Hang nélkül írópárosa újra összefogott régi munkatársával, az ezúttal producerként közreműködő Sam Raimi-vel: hogy ismét frászt hozzanak mindenkire.

Tervezett hazai bemutató: 2023. március 9. 2023. március 16. 65_1000.png


M:I 7 werkfilm: "A filmtörténelem legnagyobb kaszkadőrmutatványa"

A Mission: Impossible - Leszámolás - Első rész magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. mi7_maxresdefault.png

update: Megérkezett a werkfilm magyar feliratos változata. 


Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny) - magyar előzetes

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében.

A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait. 

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 29. indy_5_720_2.png


A galaxis őrzői volume 3. (Guardians of the Galaxy Volume 3) - magyar előzetes + plakát

A Marvel Studios új filmjében, A GALAXIS ŐRZŐI VOLUME 3.-ban a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti…

Tervezett hazai bemutató: 2023. május 4. gotg_3_720_2.png


Oppenheimer - trailer + plakát

Megérkezett az első teljes előzetes Christopher Nolan következő filmjéhez, amelyben feltűnik többek között Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Gary Oldman, Matthew Modine, Josh Hartnett, Rami Malek, Gustaf Skarsgård, Olivia Thirlby, Scott Grimes, Dane DeHaan, Jason Clarke, David Dastmalchian, Alden Ehrenreich, Casey Affleck, Josh Peck, Alex Wolff, James D'Arcy, Benny Safdie (mint Teller Ede), David Krumholtz és James Remar. oppenheimer_maxresdefault_2.png

Tervezett hazai bemutató: 2023. július 20.


süti beállítások módosítása