látogató számláló

A pápa ördögűzője (The Pope's Exorcist) - magyar előzetes

Ami a leghihetetlenebb, az a valóság. A Vatikán hivatalos ördögűzőjének feljegyzései alapján készült film rémisztő és hihetetlen.

A Sátán megszáll egy kisfiút, mert tudja, hogy a legerősebb gonosz ellen a pápa a legerősebb ellenfelet küldi: a saját pápai ördögűzőjét (Russel Crowe), aki minden szörnyűséggel szembeszáll, nem fél, és mintha nem fogna rajta semmilyen túlvilági átok.

De ezúttal talán ő is kevés lesz. Mert miközben a hitet védi a gonosz ellen, és megpróbál megmenteni egy szörnyeteggé vált kisfiút, az ördögűző rájön, hogy nemcsak túlvilági hatalmakkal harcol. Nyomozása során felfedezi, hogy egy sok évszázados összeesküvésbe botlott, amelyet a Vatikán mindenáron rejtegetni próbál.

Egyszerre kell megküzdenie az e világi és nem e világi hatalmakkal: és ez talán már neki is túl sok…

A különleges hangulatú misztikus horrorfilm egyszerre horror, rettenetes titkokat tartogató krimi egy ősi konspirációról – és az igazság. A történet a Vatikán valóságos pápai ördögűzője, Gabriele Amorth atya (Russell Crowe) feljegyzései alapján született.

Tervezett hazai bemutató: 2023. április 6. popes_exorcist_720.png


Super Mario Bros.: A film (The Super Mario Bros. Movie) - 3. magyar előzetes + karakterplakátok

A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték.

Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is.

A forgatókönyvet Matthew Fogel (Minyonok: Gru színre lép, A Lego-kaland 2) jegyzi, a filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic (Tini Titánok, harcra fel!, Tini Titánok: A film) rendezte. 

A végleges magyar hangok listáját itt találod. Tervezett hazai bemutató: 2023. április 6. super_mario_bros_720_7.png


Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny) - szinkronizált online szpot

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében.

A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait.

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 29. indy_5_720_3.png


Szerezd meg a Végtelen Kesztyű élethű mását – csak egy csettintésnyire vagy tőle!

A Végtelen Kesztyű a Marvel-moziuniverzum legnagyobb hatalmú tárgya, amelyet Thanos azért hozott létre, hogy a hat Végtelen Kő erejét harmonikus egyensúlyban ötvözze. Aki a Kesztyűt viseli, egyszerre lesz ura az Univerzum összes erőforrásának: elmének, léleknek, térnek, hatalomnak, időnek és valóságnak. 


Air - magyar előzetes + plakát

A sport világa többé soha nem lesz olyan, mint volt. Egy hízásra hajlamos, korosodó kosaras játékos-megfigyelő (Matt Damon) a Nike alkalmazottja lesz. És szenvedélyesen keresi azt a kosarast, akivel szerződve az akkor még kis cég megmutathatja a világnak, mit tud. Keresi, keresi, és végül megtalálja az emberét: egy olyan játékos személyében, aki még egy percet sem töltött az NBA pályáin.

Ő mégis harcba száll azért, amiben hisz: hogy ha ezzel a zöldfülű kosarassal kötnek szerződést, az magasra viheti a céget. Új cipőt terveztet. Újfaja szerződést köt. Mindenkivel szembeszáll...
Ő és társai másképpen gondolkodtak, mint a szakmájukban mindenki más. Mindent kockára tettek. És igazuk lett.

Ben Affleck már rendezőként is bebizonyította, hogy nagyon tehetséges filmes. Új filmjében fantasztikus szereplőgárdával (Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Marlon Wayans) a sporttörténet egy különlegesen izgalmas, azóta is nagy hatású epizódját eleveníti fel.

Hazai bemutató: 2023. április 6. air_720_2.png


Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) - 3. magyar előzetes + karakterplakátok

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat...

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemét ülteti át a mozivászonra ezzel a fergeteges és akciódús kalandfilmmel.

A végleges magyar hangok listája itt található. Hazai bemutató: 2023. március 30. dungeons_and_dragons_720_4.png


Sikoly VI. (Scream VI) - a magyar hangok

A két testvérpár, Samantha és Tara Carpenter, illetve Chad és Mindy Meeks elköltöztek Woodsboróból, miután túlélték a legutóbbi Ghostface-gyilkosságokat. Új életükre New York Cityben azonban árnyékot vet egy vadonatúj sikolyálarcos gyilkos felbukkanása.


süti beállítások módosítása