látogató számláló

Barbie - trailer

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.
De még a legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és a Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!

A film korábbi előzeteseinek magyar változatát itt és itt tekintheted meg. Hazai bemutató: 2023. július 20. barbie_maxresdefault_2.png


Barátnőt felveszünk (No Hard Feelings) - 2. korhatáros trailer

Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség.
Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz.

Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem.
De azért lesz pár közös kalandjuk.

A Jó srácok rendezője és a Rossz tanár írója nem lett hűtlen a műfajához: ez a vígjáték is vad, gátlástalan és nagyon vicces. És Jennifer Lawrence játssza a főszerepet: mindenáron bűnbe akar vinni egy nagyon ártatlan 19 éves srácot!

Az előző trailer magyar változata itt tekinthető meg. Hazai bemutató: 2023. június 22. no_hard_feelings_maxresdefault.png


Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny) - plakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg. Hazai bemutató: 2023. június 29. indy5_pic02.png


Flash: A Villám (The Flash) - végső trailer + plakátok

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent.
Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének.
Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Andy Muschietti rendező (aki az AZ mindkét részét sikerre vitte), fantasztikus szereplőgárdát toborzott egy fantasztikus történethez, amelynek minden pillanata új meglepetés, fordulat, látvány… és szupererő!

Hazai bemutató: 2023. június 15. flash_maxresdefault_3.png


Marvel: Titkos invázió (Secret Invasion) - magyar karakterplakátok

A sorozat magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg. secret_invasion_pic01.png


A kis hableány (The Little Mermaid) - a magyar hangok

A kis hableány Arielről szól, a szép és uszonyraesett fiatal sellőről, aki szomjazza a kalandokat. Triton király legkisebb és legszófogadatlanabb lányaként minden álma, hogy megismerje a tengeren kívüli világot; s mikor egy napon a felszínre merészkedik, szerelembe esik a sármos Eric herceggel. Noha a hableányoknak tiltott dolog az emberekkel kapcsolatba lépni, Ariel kénytelen követni a szíve szavát. Alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával, aminek folyományaként lehetősége nyílik a szárazföldi létre, ám egyúttal veszélybe is sodorja életét – és apja trónját. 

Rob Marshall, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken és a Mary Poppins visszatér rendezője képzelte újra vászonra a Walt Disney Pictures Oscar®-díjas animációs klasszikusát, ami május 25-én kerül a mozikba.


Dűne - Második rész (Dune: Part Two) - magyar előzetes

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Chanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét.
Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

A 6 Oscar-díjjal jutalmazott Dűne második része mindenben túlszárnyalja az elsőt: még nagyobb, még látványosabb különleges alkotás: fantasztikus, nemzetközi szereplőgárdát sorakoztat fel, és valószínűleg minden idők egyik legnagyobb, legizgalmasabb sci-fi sagája.

Tervezett hazai bemutató: 2023. november 2. 2024. március 14. 2024. február 29. dune_2_720_1.png


süti beállítások módosítása