látogató számláló

Hivatalos dátumot és specifikációkat kapott három klasszikus James Cameron-film 4K UHD kiadása

Igen, az Aliensről, A True Lies-ról és A mélység titkáról van szó!


Kacsalábon (Migration) - 2. magyar előzetes + plakát

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.

Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Az Illumination új animációs vígjátékának forgatókönyvét a Fehér Lótusz Emmy-díjas alkotója és a Rocksuli forgatókönyvírója, Mike White jegyzi, rendezője pedig az Ernest és Celestine Oscar-jelölt alkotója, Benjamin Renner.

A film magyar hangjainak listája itt található. Hazai bemutató: 2023. december 7. migration_720_3.png


Ferrari - 2. magyar előzetes

1957 nyara. A Formula 1 látványosan pörög, ám az egykori versenyző, Enzo Ferrari válságos időket él meg. Csőd fenyegeti a gyárat, amit feleségével, Laurával a semmiből hoztak létre tíz évvel korábban. Vehemens házasságukra rányomta a bélyegét fiuk, Dino közelmúltban bekövetkezett halála is. Ráadásul Ferrarinak nehezére esik elismernie Lina Larditól született gyermekét, Pierót is. A versenyzés – és győzelem – iránti szenvedélye közben egyre-másra próbára teszi mindannyiukat, amikor elindulnak az Olaszország ezer mérföldnyi területén átívelő Mille Miglián.

Hazai bemutató: 2023. december 28. ferrari_720_2.png


Kritika: Az éhezők viadala - Énekesmadarak és kígyók balladája (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes)

A hó mindig felül landol.

Az éhezők viadala előzményfilmje nem olyan rossz, mint ahogy a legtöbb külföldi és hazai újságíró állítja, mindazonáltal a helyén kell kezelni. Jelen írásunkban végig kísérjük az olvasót a megvilágosodás útján, hogy mit kell várni az Énekesmadarak és kígyók balladájától.


A mélység titka (The Abyss) - trailer + plakát

James Cameron 1989-es sci-fijének 4K-ban remaszterelt bővített változata visszatér az amerikai mozikba, mégpedig december 6-án, egyetlen estére. abyss_maxresdefault.png

update: Megérkeztek a fizikai, ill. a VOD/streaming kiadás specifikációi. 


Garfield (The Garfield Movie) - trailer

Garfield c. animációs film 18 évvel a második élőszereplős Garfield-film után érkezik a mozikba.
Az eredeti hangok között megtalálható Chris Pratt (mint Garfield), Samuel L. Jackson (mint Vic, Garfield apja), Nicholas Hoult (mint Jon), Hannah Waddingham és Ving Rhames, a forgatókönyvet David Reynolds (Eszeveszett birodalom, Némó nyomában), valamint Paul A. Kaplan és Mark Torgove írta, a rendezésért pedig Mark Dindal (Eszeveszett birodalom, Csodacsibe) felelt. garfield_movie_maxresdefault.png

Tervezett hazai bemutató: 2024. május 30. 


süti beállítások módosítása