látogató számláló

Kritika: Micimackó - Vér és méz

Csacsi öreg medve.

Róbert Gida elhagyta a Százholdas pagonyt, valamint különös, antropomorf lakóit. Ám sem ő, sem a néző nem gondolta volna, hogy a pagony elhagyása milyen következményekkel jár. Micimackó és barátai túlságosan elkényelmesedtek, hiszen Róbert Gida minden egyes nap élelmet szállított barátainak, ám amikor a fiú felcseperedett és barátait hátrahagyván egyetemre ment, az erdő lakói éhezni kezdtek. Róbert Gida nem csak a szívükben, de a hasukban is ürességet hagyott, és az események negatív fordulatot vettek.


A galaxis őrzői: 3. rész (Guardians of the Galaxy Vol. 3) - 2. magyar előzetes

A Marvel Studios új filmjében, A GALAXIS ŐRZŐI: 3. RÉSZ-ben a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti…

Hazai bemutató: 2023. május 4. gotg_3_720_4.jpg


Amitől félünk (Beau is Afraid) - magyar előzetes + plakát

Beau élete folyamatos rettegés, csak a pszichiáter által felírt gyógyszerekkel képes kimenni az őrültekkel teli utcákra. Anyjának váratlan telefonhívása mégis arra kényszeríti, hogy elinduljon. Az abszurd humorral átitatott, horrorisztikus utazáson a legsötétebb félelmek a legnagyobb kalandokká válnak. Vajon célba ér Beau, vagy felemésztik lelkének sötét bugyrai?

Joaquin Phoenix a Joker Oscar-díjas szerepe után ismét briliánsan alakítja a külvilág őrületére saját őrületével válaszoló kisembert. Ari Aster, a kultikus Örökség és Fehér éjszakák rendezője ismét bebizonyítja, mennyire magabiztosan keveri a legkülönfélébb filmes műfajokat, teljesen egyedi és megdöbbentő látványvilágot teremtve.

Tervezett hazai bemutató: 2023. április 20. beau_is_afraid_720.png


Kísértetkastély (Haunted Mansion) - teaser trailer + plakátok

A Disney-parkok népszerű attrakciója (az első 53 éve üzemel) alapján már készült egy film 2003-ban Eddie Murphy főszereplésével, amelyet itthon Elvarázsolt kastély címen ismerhettek. A Disney most újra megpróbálkozik a filmre adaptálással, a főbb szerepekben pedig Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson és Danny DeVito, valamint Jamie Lee Curtis (mint "Madame Leota") és Jared Leto (mint "Hatbox Ghost") látható, de feltűnik benne Winona Ryder is. A filmet Justin Simien (Kedves fehér emberek) rendezte.

Az új film története szerint egy doktornő (Dawson) és 9 éves fia (Chase Dillon), akik épp új életet szeretnének kezdeni, egy gyanúsan megfizethető árú kúriába költöznek New Orleansban, ám rájönnek, hogy a hely... más, mint amire számítottak. haunted_mansion_pic01.png
Kétségbeesésükben segítségért fordulnak egy paphoz (Wilson), aki viszont egy megözvegyült tudósból lett sikertelen természetfeletti szakértő (Stanfield), egy francia negyedbeli médium (Haddish) és egy történész (DeVito) segítségét kéri. 

Tervezett hazai bemutató: 2023. július 27. 


Pán Péter és Wendy (Peter Pan & Wendy) - szinkronizált teaser

Premier: 2023. április 28. peter_pan_and_wendy_720.png


Flash: A Villám (The Flash) - magyar előzetes

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent.
Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének.
Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Andy Muschietti rendező (aki az AZ mindkét részét sikerre vitte), fantasztikus szereplőgárdát toborzott egy fantasztikus történethez, amelynek minden pillanata új meglepetés, fordulat, látvány… és szupererő!

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 15. flash_720_1.png


GHE: 2023. márciusi megjelenések

Íme a GHE márciusi DVD/BD kínálata. 


A galaxis őrzői: 3. rész (Guardians of the Galaxy Vol. 3) - magyar plakát

Mint láthatjátok, nemrég új magyar címet is kapott a korábban "A galaxis őrzői volume 3."-ként ismert film. (Az eredeti cím – megőrizve A galaxis őrzői-folytatások címei közötti következetességet – nem változott.) gotg_3_1000.png


süti beállítások módosítása