látogató számláló

Kung Fu Panda 4 - a magyar hangok

Csaknem egy évtized után tavasszal visszatér a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának baresz új fejezetében.

Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.

Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását.

Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagyhatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.

Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek…

Magyar hangok:

Po (Jack Black) - Gáspár András
Zhen (Awkwafina) - Szilágyi Csenge
A Kaméleon (Viola Davis) - Balogh Anna
Shifu (Dustin Hoffman) - Márton András
Li (Bryan Cranston) - Sztarenki Pál
Ping uram (James Hong) - Harsányi Gábor
Tai Lung (Ian McShane) - Kőszegi Ákos
Han (Ke Huy Quan) - Görög László
Hal (Ronny Chieng) - Keresztény Tamás
Vadkan nagyi (Lori Tan Chinn) - Sáfár Anikó

További magyar hangok:

Bor László, Borbiczki Ferenc, Bordás János, Csaba Zsófia Blanka, Csuha Lajos, Farkas Fanni, Fehér Péter, Fehérváry Márton, Ferenci Péter, Hamvas Dániel, Hermann Lilla, Kanyó Kata, Kis Horváth Zoltán, Kossuth Gábor, Maday Gábor, Majorfalvi Bálint, Mihályfi Balázs, Mohácsi Levente, Nádorfi Krisztina, Papucsek Vilmos, Sági Tímea, Schneider Zoltán, Schruff Milán, Sörös Miklós, Tanka Dániel, Tanka Natália, Tárnok Csaba, Varga Rókus

Főcím: Harcsik Róbert

Magyar szöveg: Speier Dávid
Felvevő hangmérnök: Farkas László
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Gelencsér Adrienne
Szinkronrendező: Nikodém Zsigmond
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.
Forgalmazza a UIP-Duna Film.


süti beállítások módosítása