látogató számláló

Transformers Egy (Transformers One) - a magyar hangok

Ez a régóta várt eredettörténet bemutatja, hogyan lettek a TRANSFORMERS univerzum legikonikusabb karakterei, Orion Pax és D-16 bajtársakból esküdt ellenségekké, azaz Optimusz Fővezérré és Megatronná.


Szádra ne vedd (Speak No Evil) - a magyar hangok

Az igazi borzalom családi ügy.

A Blumhouse, a M3GAN, A fekete telefon és A láthatatlan ember gyártója ezúttal egy elismert dán horrorszenzáció, a 11 dán filmdíjra jelölt Gæsterne (A látogatás) új adaptációjával kedveskedik a mozinézőknek. A film egy hétvégéről szól, amikor egy család vendégségbe megy egy idilli vidéki házba, ám az álomnyaralás hamarosan pszichológiai rémálomba fordul…

Az ígéretes pszichothrillert az a James Watkins írta és rendezte, aki A fekete ruhás nő című díjnyertes kísértethistória író-rendezője, és a McMafia című Emmy-díjas krimisorozat társalkotója, írója és rendezője. A főszereplők James McAvoy (X-Men-filmek, Az Úr sötét anyagai, Széttörve, Üveg), Mackenzie Davis, Scoot McNairy és Aisling Franciosi.


Joker - Kétszemélyes téboly (Joker: Folie à Deux) - trailer

Az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) kiszabadul a rács mögül, és nincs egyedül. Vele tart egy nő (Lady Gaga), aki maga sem a kiegyensúlyozottság szobra.
Gotham City sötét, mocskos utcáin újra elszabadul a káosz és az erőszak. Pedig ők csak azt akarták, amit a város összes „normális” lakója: szerelmet, megértést és lángokat. De az ő útjuk nem normális út...

A Joker öt évvel ezelőtt elképesztő, váratlan és hatalmas sikert aratott, azóta is őrzi a minden idők legnagyobb bevételt hozó korhatáros filmjének járó első helyet. Joaquin Phoenix zseniális volt az egész várost lángba borító őrült bohóc szerepében, a filmet 11 Oscar-díjra jelölték, Phoenix és a zeneszerző Hildur Guðnadóttir meg is kapta a díjat. Most a nagy csapat minden tagja visszatér, és hozzájuk csatlakozik Harley Quinn szerepében Lady Gaga!

Tervezett hazai bemutató: 2024. október 3. joker_2_maxresdefault_2.png


Alien: Romulus - végső trailer

Miközben egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait kutatják, fiatal űrkolonizálók egy csoportja az univerzum legfélelmetesebb életformájával találja szemben magát.

Ridley Scott producer, A nyolcadik utas: a halál, a Prometheus és az Alien: Covenant direktora, valamint Fede Alvarez rendező (Vaksötét) hátborzongató moziélményt kínál a lankadatlan népszerűségű Alien-sorozat legújabb fejezetével, ami visszatér az idén születésének 45. évfordulóját ünneplő franchise gyökereihez. 

Tervezett hazai bemutató: 2024. augusztus 15. alien_romulus_maxresdefault_2.png


Beetlejuice Beetlejuice - 2. trailer + plakát

Beetlejuice visszatér!
A családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házukba. Lydia (Winona Ryder) az eltelt hosszú évek alatt sem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől: ezért esik pánikba, amikor kezelhetetlen kamaszlánya (Jenna Ortega) talál a padláson egy titokzatos makettet, amely a kisvárost ábrázolja, de átjáró nyílik belőle a túlvilágba, és véletlenül meg is nyitja.
Hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek.
Ezután már csak annyi kell, hogy valaki véletlenül háromszor egymás után kimondja Beetlejuice nevét, és előlép az árnyak közül a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon, hogy bebizonyítsa: nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni.

Az Oscar-díjra jelölt, kivételes és mindig egyedi Tim Burton (Alice csodaországban, Wednesday, Charlie és a csokigyár, Ed Wood) valamint az Oscar-díjra jelölt Michael Keaton újra összefogott, hogy új életre hívják közös kultfilmjüket, a különleges, látványos, és velejéig furcsa Beetlejuice-t – és túlvilági komédiájuk megalkotásába bevonták Jenna Ortegát, a Wednesday főszereplőjét, valamint két íróját is!

Az első trailer magyar változata itt tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2024. szeptember 5. beetlejuice_2_maxresdefault_3.png


Deadpool & Rozsomák (Deadpool & Wolverine) - a magyar hangok

A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb baklövését – a Deadpool & Rozsomákot. A kedveszegett Wade Wilson számára a polgári élet kész kínlódás. Az erkölcsileg rugalmas zsoldos gyúnyáját végleg szögre akasztotta, amikor azonban világát a megsemmisülés fenyegeti, vonakodva bár, de ismét magára ölti jelmezét és még vonakvóbb… vonakodóbb? Vonatkotróbb? Meg kell győznie a vonakodó Rozsomákot, hogy–ez egy szar. A szinopszisok totál gagyik.


Kritika: Vigyél a Holdra (Fly Me to the Moon)

A Hold árnyékában.

A holdra szállás 55. évfordulója alkalmából az Apple Originals és a Columbia Pictures elhozta az Apollo-11 küldetésnek azt az oldalát, amelyet még nem láthattunk. Természetesen a valós eseményeket fiktív szálakkal tarkították, mindazonáltal a film végig képes volt remekül lavírozni a komolyabb és a szatirikus hangvétel között.


Gladiátor II (Gladiator II) - magyar előzetes + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2024. november 14. gladiator_2_720.png


Amerika Kapitány: Szép új világ (Captain America: Brave New World) - teaser trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2025. február 13. captain_america_4_maxresdefault.png


Gladiátor II (Gladiator II) - trailer + plakátok

Tervezett hazai bemutató: 2024. november 14. gladiator_2_maxresdefault.png


F1 - teaser trailer + plakát

Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Feledés, Tron: Örökség) Brad Pitt főszereplésével készült, Magyarországon is forgatott filmje hamarosan a mozikban. f1_maxresdefault.png

Tervezett bemutató (USA): 2025. június 27. 


Kritika: Gru 4 (Despicable Me 4)

Érdemes volt folytatni?

Az Illumination aranytojást tojó tyúkja, a Gru-franchise legújabb felvonása megérkezett a hazai mozikba. Nem lehet a stúdión számonkérni, hogy nem tudja elengedni Grut és a Minyonokat, hiszen továbbra is osztatlan sikernek örvendenek. A negyedik rész pedig nagy valószínűséggel az idei nyár egyik legtöbb bevételét hozó alkotása lesz. De a legnagyobb kérdés az új rész kapcsán, hogy van-e még szufla a franchise-ban.


Horizont: Egy amerikai eposz (Horizon: An American Saga - Chapter 1) - a magyar hangok

Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora. 

A Horizont: Egy amerikai eposz az egyik legnagyszabásúbb western, ami az elmúlt évtizedekben készült. A film Kevin Costner szerelemprojektje, aki 30 éve szerette volna elkészíteni a nagybetűs vadnyugati filmet. A Yellowstone-sorozat hihetetlen sikerei hatására, saját pénzét is kockáztatva valósította meg legnagyobb álmát a nagyszabású, epikus történelmi film elkészítésével. Korábban Costner rendezte a 7 Oscar-díjjal kitüntetett Farkasokkal táncolót (és játszotta a főszerepet benne), amelyért két Oscar-díjat is kiérdemelt (legjobb film, legjobb rendezés). A művész később olyan kasszasikerekben működött közre, mint a Több, mint testőr, és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme. A Horizont: Egy amerikai eposz Costner első rendezése a 2003-as Fegyvertársak óta. A filmben igazi sztárparádé látható.


Ördögűzés (The Exorcism) - a magyar hangok

Egy rendezetlen életű színész egyre aggasztóbb állapotokba süllyed egy horrorfilm forgatása közben. Elhidegült lányát kétségek gyötrik, hogy apján ismét korábbi függőségei uralkodtak el, vagy valami egészen más megy végbe benne...


Kritika: Motorosok (The Bikeriders)

Ízirájder, öcsém!

Jeff Nichols forgatókönyvíró-rendező egy tehetséges független filmes, viszont új alkotásának méltatlanul hányattatott sorsa volt. Ám a Focus Features és a Universal megvásárolta a forgalmazás jogait, így a magyar mozikba is beroboghatott Johnny (Tom Hardy) és bandája. 
A film története Danny Lyon fotóriporter 1968-ban megjelent The Bikeriders című könyvét és annak elkészültét dolgozza fel. Igazából aki látta a Szelíd motorosok c. filmet, vagy a Marlon Brando főszereplésével készült A vad c. alkotást, az tulajdonképpen látta az összes motoros filmet. És ezzel Nichols is tisztában volt, ezért a filmjének a narratívája interjúkon ível át. 


Alien: Romulus - 2. magyar előzetes + plakát

Miközben egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait kutatják, fiatal űrkolonizálók egy csoportja az univerzum legfélelmetesebb életformájával találja szemben magát.

Ridley Scott producer, A nyolcadik utas: a halál, a Prometheus és az Alien: Covenant direktora, valamint Fede Alvarez rendező (Vaksötét) hátborzongató moziélményt kínál a lankadatlan népszerűségű Alien-sorozat legújabb fejezetével, ami visszatér az idén születésének 45. évfordulóját ünneplő franchise gyökereihez. 

Tervezett hazai bemutató: 2024. augusztus 15. alien_romulus_720_2.png


Gru 4 (Despicable Me 4) - a magyar hangok

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben.

A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza.

És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…


Beetlejuice Beetlejuice - magyar előzetes

Beetlejuice visszatér!
A családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házukba. Lydia (Winona Ryder) az eltelt hosszú évek alatt sem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől: ezért esik pánikba, amikor kezelhetetlen kamaszlánya (Jenna Ortega) talál a padláson egy titokzatos makettet, amely a kisvárost ábrázolja, de átjáró nyílik belőle a túlvilágba, és véletlenül meg is nyitja.
Hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek.
Ezután már csak annyi kell, hogy valaki véletlenül háromszor egymás után kimondja Beetlejuice nevét, és előlép az árnyak közül a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon, hogy bebizonyítsa: nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni.

Az Oscar-díjra jelölt, kivételes és mindig egyedi Tim Burton (Alice csodaországban, Wednesday, Charlie és a csokigyár, Ed Wood) valamint az Oscar-díjra jelölt Michael Keaton újra összefogott, hogy új életre hívják közös kultfilmjüket, a különleges, látványos, és velejéig furcsa Beetlejuice-t – és túlvilági komédiájuk megalkotásába bevonták Jenna Ortegát, a Wednesday főszereplőjét, valamint két íróját is!

Tervezett hazai bemutató: 2024. szeptember 5. beetlejuice_2_720.png


Hang nélkül: Első nap (A Quiet Place: Day One) - a magyar hangok

A nap, amelyen a világ elhallgatott.


Agymanók 2. (Inside Out 2) - a magyar hangok

A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser! A Főhadiszállás egy napon komoly átalakításokon esik át, hogy helyet kaphasson benne valami egészen váratlan: új érzelmek! Derűben, Bánatban, Haragban, Majréban és Undorban, akik így együtt már jó ideje navigálnak sikerrel, vegyes érzések kezdenek kavarogni, amikor felbukkan Feszkó. Ráadásul úgy tűnik, nem egyedül van.

A 2015-ös, Oscar®-díjas világsiker folytatása 2024. június 13-tól a mozikban!


Játék: nyerj páros belépőt a "Motorosok" c. film premier előtti vetítésére!

Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK.

Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására. A klub kezdetben a chicagói kívülállók menedéke, ám Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és fokozatosan mélyebbre csúszik a bűnözés világába, veszélybe sodorva ezzel a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) lassan kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban…

A Motorosok című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Kritika: Bad Boys - Mindent vagy többet (Bad Boys: Ride or Die)

Még mindig rosszfiúk.

A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk nagyon szerencsés időszakban érkezett, ugyanis sikerült a COVID előtt becsúsznia a mozikba, aminek köszönhetően világszinten 419,1 millió dollárt zsebelt be, ami valljuk be, nem kis teljesítmény, s a 90 milliós költségvetést jóval meghaladta. A stúdió tenyere ugyanúgy viszkethetett, mint Will Smith-é azon a bizonyos díjátadón... A realitás talaján maradva: ugyan a kritikusok nem voltak elájulva a harmadik résztől, viszont sok nézőhöz el tudott jutni. Természetesen én is láttam a Mindörökké rosszfiúkat és valamilyen szinten szórakoztató volt, de azért hiányzott belőle – nem gondoltam, hogy ezt valaha is leírom – Michael Bay keze munkája. Viszont ne is rágódjunk a múlton, ugyanis a rosszfiúk negyedszerre is visszatértek. De vajon megérte nekik?


A figyelők (The Watchers) - a magyar hangok

Te nem látod őket. Ők viszont mindent látnak.
Mina (Dakota Fanning) valahol Írország nyugati részén eltéved egy hatalmas, alig feltérképezett erdőben. Az autója elromlik, nem tudja, hol van. Kis szerencse a sok balszerencse közt: talál egy vasbeton bunkert, ahol átmenetileg meghúzhatja magát.
Szerencse? Élete leglidércesebb napjainak kezdete.
Mert becsapódik mögötte a vasajtó.
És nincs kijárat. Csak három ismeretlen, akik szintén benn ragadtak ebben a furcsa épületben. És egy hatalmas, tükrös ablak – olyan, mintha egy óriási kirakatba kerültek volna.
Mert vannak valakik az ablak túloldalán, akik őket figyelik és tanulmányozzák. Nincs hova bújniuk, kíváncsi, titokzatos szemek kísérik minden mozdulatukat. És akik ennyire kíváncsiak rájuk, azok már soha többé nem akarják szabadon engedni a foglyaikat.

Nem véletlen, hogy ez a történet ilyen kísérteties, hátborzongató és ilyen ötletes: M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék, A sebezhetetlen, a Jelek, a Széttörve és még számos különlegesen izgalmas film alkotójának vezetésével készült, és ezúttal is megismétlődik a csoda: a film tele van titokkal, és meghökkentően lidérces.


Bad Boys - Mindent vagy többet (Bad Boys: Ride or Die) - a magyar hangok

Jerry Bruckheimer producer legendás akcióvígjátékok sorát készítette (A Karib-tenger kalózai, A nemzet aranya, A Sólyom végveszélyben, Armageddon és még sok mást), de a legnagyobb találmánya valószínűleg a Will Smith és Martin Lawrence párosával kitalált Bad Boys, ami az elképesztően látványos, őrült akcióival és még őrültebb poénjaival írta bele magát a filmtörténetbe. Hosszú várakozás után újra megbizonyosodhatunk róla: a Rosszfiúk egyre jobbak!


Garfield (The Garfield Movie) - a magyar hangok

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul.
Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy.
Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést.

Garfield most is nagyon vicces és nagyon garfieldes. Az új nagy kaland gyereknek és felnőtteknek is egyformán mókás, poénos és játékos animációs film!


süti beállítások módosítása