látogató számláló

Kritika: Men in Black 3.

Sikerült végre megnéznem a Men in Black harmadik részét. Íme egy kis összefoglaló.


Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész - trailer

Az utolsó előzetes és november 15-én itt a premier!


Hófehér és a vadász

Hamarosan DVD-n és Blu-rayen!


SeIect Video: 2012. októberi megjelenések

2012. október 4.

  • Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman)
  • BD: Az ember, aki túl sokat tudott (The Man Who Knew Too Much)
  • BD: Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman)
  • BD: Psycho

2012. október 11.

  • Barbie: A hercegnő és a popsztár (Barbie: The Princess and the Popstar)

2012. október 25.

  • Vérfarkas: A szörny köztünk jár (Werewolf: The Beast Among Us)
  • Monster High: Légy szörnymagad (Monster High: Ghouls Rule )
  • BD: E.T. - A földönkívüli (E.T.: The Extra-Terrestrial)

2012. október 31.

  • Madagaszkár 3. (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)
  • BD: Madagaszkár 3. (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)

Bródy János - Syma Koncert CD és DVD

Megjelenik Bródy János nagysikerű Syma koncert válogatása CD-n, a teljes műsor pedig DVD-n.
A CD a Magyar Dal Napjának tiszteletére már szeptember 9-én kapható lesz a RAM kertben, egy nappal a hivatalos megjelenés előtt!


Harry Potter Wizard's Collection

A tengerentúlon egy ilyen csodálatos, 500 (akciósan 400) dolláros, 31 lemezes, limitált, sorszámozott díszdobozban jelenik meg a teljes Harry Potter sorozat.
A magyarországi megjelenés nagyjából esélytelen.


Silent Hill - Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation) - magyar előzetes

Halottak napjától a mozikban!


Felhőatlasz (Cloud Atlas) - trailer


Aniston újra viccel

Jennifer Aniston és Jason Sudeikis újra együtt. A Förtelmes főnökök-ben lelkesen együtt bolondozó páros a héten kezdte forgatni közös filmjét, a We’re the Millers-t; a munkát Rawson Marshall Thurber, a Kidobós – Sok flúg disznót győz rendezője irányítja.


Lincoln felbukkan

Lincoln különleges lesz. Steven Spielberg új filmje, a mindig ihletett teljesítményt nyújtó Daniel Day-Lewis-szal a főszerepben minden elemében eltér a szokásostól. Az év egyik legjobban várt mozibemutatójáról eddig csupán egy fotó került a nyilvánosság elé: azon Day-Lewis zavarba ejtően hasonlít az USA 16. elnökére, Abraham Lincolnra. A jövő héten, szeptember 13-án végre az első képsorok is láthatóvá válnak: megjelenik az első előzetes.
De nem a szokásos módon.


Az Argo-akció Londonban

Szerda délelőtt hatalmas tömeg gyűlt a londoni Leicester tér Odeon mozijába – arra a helyre, ahol a legelegánsabb gálavetítések és premierek kedvéért szoktak elzarándokolni a mozgókép szerelmesei. Ezúttal nem egy, hanem 225 oka volt: ugyanis pontosan ennyi film került be az 56. alkalommal a brit filmintézet (BFI) által rendezendő Londoni Filmfesztiválra.


A kaptár hangja

Nem lehet zombikat ölni jó zene nélkül. A kaptár-filmek alkotói is tudják ezt, és a Milla Jovovich főszereplésével készülő, a világvége utáni élet egyre vérfagyasztóbb epizódjait bemutató sorozat mindig is emlékezetes ritmusokkal kísérte látványos akciójeleneteit. A kaptár: Megtorlás ebben is az előző részek fölé kerekedik. A kísérőzenét ismét a legendás duó, a tomandandy (vagyis Tom Hajdu és Andy Milburn párosa) készítette, ám a film végén további legendák is hallhatóak...


Alex Cross - magyar előzetes


Az ember tragédiája DVD-n és Blu-rayen

A tavalyi év egyik legsikeresebb magyar alkotása, a Jankovics Marcell rendezte Az ember tragédiája előreláthatólag októberben kerül a boltok polcaira DVD-n és Blu-rayen.


Grave Encounters 2 - trailer


Keira Knightley féltékeny a partnerére

Extra táncórákat kellett vennie Keira Knightley-nak az Anna Karenina forgatása előtt, mert kiderült, nem elég ügyes a bonyolult koreográfia kecses előadásához.


Russell Crowe nem túl illatos

Teljesen beleéli magát Noé szerepébe Russell Crowe a bibliai hősről szóló szuperprodukció forgatásán, ami azzal jár, hogy nem mosakszik és nem használ dezodort sem, hiszen a történet idején a személyi higiénia még gyerekcipőben járt.


Anne Hathaway mégsem támogatja Obamát?

Nem lesz ott a Demokrata Párt charlotte-i (Észak-Karolina) országos gyűlésén Anne Hathaway, pedig a színésznő köztudottan az elnök, Barack Obama támogatója. Legalábbis eddig az volt, távolmaradása azonban most kételyeket ébreszt.


Jeremy Rennernek barátnője van

Eddig azon lamentált Jeremy Renner, hogy barátnő helyett kénytelen kutyát tartani, mert munkája nem kedvez egy tartós párkapcsolatnak. Erre tessék: a minap egy csinos, barna lánnyal látták ebédelni.


Boszorkányvadászok (Hansel and Gretel: Witch Hunters) - trailer

Jancsi és Juliska boszorkányvadászatának első előzetese. Tommy Wirkola (Náci zombik) horror-vígjátékának főszereplői: Jeremy Renner, Gemma Arterton és Famke Janssen.
Kapcsolódó cikk: Tarantinós az új Jancsi és Juliska


Elhunyt Michael Clarke Duncan

Hétfőn reggel egy Los Angeles-i kórházban elhunyt az 54 éves színész. Legismertebb filmje a Halálsoron. A filmben nyújtott szerepéért Oscar-díjra is jelölték. De számos más Hollywoodi produkcióban is szerepelt. Halálát infarktus okozta, amiből már nem tudott felgyógyulni.

 


Elhunyt Michael Clarke Duncan

Hétfőn reggel egy Los Angeles-i kórházban elhunyt az 54 éves színész. Legismertebb filmje a Halálsoron. A filmben nyújtott szerepéért Oscar-díjra is jelölték. De számos más Hollywoodi produkcióban is szerepelt. Halálát infarktus okozta, amiből már nem tudott felgyógyulni.

 


Kritika: Merida, a bátor

Kicsit elkéstem vele, de itt van egy beszámoló a legújabb Pixar filmről.


süti beállítások módosítása