látogató számláló

Smaug pusztasága az otthonodban

A kaland folytatódik! Zsákos Bilbó, a hobbit, Gandalf, a mágus és a 13 törp, élükön Tölgypajzsos Thorinnal, folytatják útjukat, hogy visszahódítsák az erebori Törp Királyságot. Útközben találkoznak az alakváltó Beornnal, a Bakacsinerdő óriáspókjaival, a Legolas által vezetett erdei tündékkel, Tauriellel és Thranduil királlyal, valamint egy Bard nevű titokzatos férfival, aki becsempészi őket Tóvárosba. Végül, amikor megérkeznek a Magányos Hegyhez, szembenéznek legnagyobb ellenségükkel is: Smauggal, a sárkánnyal.

Április 8-án minden hobbit rajongó otthonában is élvezheti nem csak DVD-n, Blu-rayen, de 3D Blu-rayen is J.R.R. Tolkien örök klasszikusából készült, fantasztikus látványvilágú A hobbit: Smaug pusztaságá-t. A gyűjtők nagy örömére Blu-ray steelbook változatban is, a 3D Blu-ray pedig steelbook és lentikuláris formában is választható lesz.

A hobbit: A Smaug pusztasága a világszerte népszerű hobbit trilógia második része, melyet természetesen ismét az Oscar®-díjas Peter Jackson jegyez, s melyre a hazai mozikban már több, mint 370 ezer néző váltott jegyet. A trilógia első része, A hobbit: Váratlan utazás volt a 2013-as év egyik legsikeresebb DVD és Blu-ray kiadványa.

A második részben ismét visszatérnek kedvenc színészeink, Ian McKellen Szürke Gandalf szerepében, Martin Freeman, mint Zsákos Bilbó és Richard Armitage, mint Tölgypajzsos Thorin. A további vezető szerepekben: Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, James Nesbitt és Orlando Bloom, mint Legolas.

Április egyik legjobban várt kiadványa DVD, Blu-ray, és 3D Blu-ray változatán érdekesebbnél érdekesebb extrákkal örvendeztetnek meg bennünket az alkotók. A rendező, Peter Jackson mellé szegődve ellátogathatunk Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, és megismerhetjük, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei. A további extrák bemutatják a mozifilm és a zene születését, illetve megnézhetjük az Új-Zéland: Középfölde otthona című kisfilm 2. részét is.

Extrák (a felsorolás nem teljes körű):

  • PETER JACKSONNAL A FORGATÁSON: Ismerkedj meg a film kihívásaival és nehézségeivel, látogass el a rendezővel a Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, hogy lásd, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei.
  • WERKVIDEÓK: Kövesd nyomon a mozifilm és a zene születését.
  • ÚJ-ZÉLAND: KÖZÉPFÖLDE OTTHONA, 2. RÉSZ
  • VIDEOKLIP: "I See Fire"

Megjelenő kiadványok:

  • 2 lemezes DVD
  • 2 lemezes Blu-ray
  • 2 lemezes Blu-ray - steelbook
  • 4 lemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray)
  • 4 lemezes 3D Blu-ray - steelbook (3D és 2D Blu-ray)
  • 4 lemezes 3D Blu-ray - lentikuláris változat (3D és 2D Blu-ray)

(Amint lehet, feltöltjük a többi borítóképet is.)

A_hobbit2_2DVD_hun.jpg

A_hobbit2_BD_hun.jpg

A_hobbit2_BD3D_hun.jpg


süti beállítások módosítása