látogató számláló

Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) - magyar előzetes + plakát

Jövő tavasszal felébred a király, hogy előbb megismerkedjünk vele, aztán 2020-ban összecsaphasson Godzillával.

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik.
Ám a látszat csal.
A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak…

A mozitörténet egyik legnépszerűbb, legrégebbi sztárja, a hatalmas, legyőzhetetlenül erős majom most egy teljesen új történetben tér vissza, ami rengeteg szokatlanul látványos trükköt, izgalmat, és hihetetlen kalandokat ígér – méghozzá zseniális színészcsapat előadásában.


Assassin's Creed - plakát

Magyar előzetesek itt és itt.

assassins_creed_p5.png


Alien: Covenant - plakát

Ridley Scott új filmjének premierje három hónappal előrébb ugrott: 2017. augusztus 4. helyett május 19-én mutatják be.

alien_covenant_p1.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - 2. magyar előzetes + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2017. március 23.


Élőszereplős Disney-mesék, amik biztosan jönnek

Ha minden jól megy...

Idén már láthattuk a Disney-től a Tim Burton-féle Alice Csodaországban folytatását (Alice Tükörországban), A dzsungel könyvét és az Elliott, a sárkányt, 2017 tavaszán pedig bemutatásra kerül A Szépség és a Szörnyeteg, amely az 1991-es animációs film élőszereplős feldolgozása lesz. (A legújabb magyar előzetest, amelyben már a szereplőket is láthatjuk és hallhatjuk, illetve a magyar plakátot ide kattintva nézhetitek meg.)

A filmben felcsendülnek a rajzfilmből már jól ismert dalok, visszatért Alan Menken zeneszerző, de a stáblistán olvasható Tim Rice dalszövegíró neve is, aki a színpadi musical készítésekor segített Menkennek új dalokat írni (Menken szerzőtársa, Howard Ashman ugyanis 1991-ben elhunyt), így elképzelhető, hogy a film a musicalből is vesz át dalokat. Ami biztos, hogy három új betétdalt is hallani fogunk, illetve a rajzfilmhez készült, de aztán fel nem használt dalszövegeket is újra elővették. (Ha lehet egy kívánságom, akkor az lenne, hogy a már ismert dalok kapják meg Csörögi István 1991-es műfordítását!)


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - magyar előzetes + plakát

Jövő májusban kazettát cserélünk!


Játék: nyerj páros belépőt a "Szövetségesek" premier előtti vetítésére!

Robert Zemeckis (Forrest Gump, Számkivetett) új filmje Max Vatan hírszerzőtiszt történetét meséli el, akit 1942-ben Észak-Afrikában összehoz a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során, az ellenséges vonalak mögött. Amikor Londonban újra találkoznak, kapcsolatukra baljós árnyékként vetül a háború emberfeletti nyomása...
A Szövetségesek c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - magyar előzetes + plakát

Annyi már biztos, hogy a Páncélba zárt szellem japán rajongóinak tetszik az előzetes és Scarlett Johansson, mint főszereplő.


Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) - EW borítók

24 nap a hazai premierig! Korábbi bejegyzéseink a filmről itt.


Verdák 3. (Cars 3) - teaser trailer

Villám McQueen 2017. június 15-én visszatér a mozikba. 


süti beállítások módosítása