látogató számláló

A Halálos iram beelőzött

Minden várakozást felülmúló sikert aratott Észak-Amerikában a Halálos iram, amely a rendkívül népszerű Halálos...-sorozat negyedik része.

Minden várakozást felülmúló sikert aratott Észak-Amerikában a Halálos iram, amely a rendkívül népszerű Halálos...-sorozat negyedik része. A film az első hétvégén az év eddigi legnagyobb bevételét produkálta több mint 72 millió dollárral, amivel lepipálta a Szörnyek az űrlények ellen című animációs produkciót, pedig 60 milliós első hétvégi bevételével maga is rekordernek számít. A szaksajtó megjegyzi, hogy már tavasz közepén olyan bevételek mutathatók ki, mintha nyár lenne - ez a mozi főszezonja Amerikában.

A Halálos iram sikerének több oka van. Az egyik az, hogy visszatértek az első rész sztárjai, Vin Diesel és Paul Walker, ez pedig nagyon sok nézőt csábított a mozikba. Telitalálat a szlogen is: Új modell - eredeti alkatrészek. Ez egyszerre utal a filmben szereplő feltuningolt autókra, valamint arra, hogy ismét a régi szereplők száguldoznak a spéci verdákkal. Az is sokat nyomott a latban, hogy a filmet rendkívül hatásos reklámhadjárat harangozta be, így még olyan nézők is kíváncsiak lettek a produkcióra, akik egyébként nem rajonganak az autóversenyes/pofozkodós produkciókért. (Fast & Furious -most csütörtöktől a mozikban!)


süti beállítások módosítása