látogató számláló

Tudorok

Magyarországon az első sorozat BD-n.

Ha egy férfi elhagyja feleségét egy másik nőért, tette dühödt indulatot szül. De ha ez a férfi történetesen egy király, akkor lépésével egész birodalma jövőjét veszélyezteti. Légy üdvözölve a TUDOROK intrikával és szenvedéllyel átszőtt világában, mely új életre kelti Anglia legvonzóbb és legkegyetlenebb uralkodóját. Miközben VIII. Henrik (a Golden Globe®-díjas Jonathan Rhys Meyers) minden figyelmét a csábító Boleyn Annának (Natalie Dormer) szenteli, Morus Tamás és a pápa (Peter O'Toole) személyében rivális erők szövetkeznek hatalma megdöntésére. A TUDOROK kihagyhatatlan második évadában lehull a lepel Anglia vérszomjas, mértéktelenül élvhajhász - és kétségtelenül ellenállhatatlan - uralkodójának titkairól.

A Tudorok 2. évada 2009. június 23-tól kapható DVD-n és BD-n az FHE forgalmazásában, surround magyar és DD5.1-esangol hanggal, valamint magyar és angol felirattal és 1,78:1-es képaránnyal. Eredeti nyelvű extrák:

  • Három kisfilm a kulisszatitkokról: Egy király életre keltése, A pápa megformálása, Szerelem és szenvedély a tudorok idején

Ugyanekkor jelenik meg BD-n a tudorok 1. évada is!


süti beállítások módosítása