látogató számláló

Újraéled a nagysikerű Funky Groove

Nagy örömmel tudatjuk, hogy hosszas előkészítő munkálatok után, elkészült Gio Bacio Funky Groove című megaslágerének 2009-es újraértelmezése...

Nagy örömmel tudatjuk, hogy hosszas előkészítő munkálatok után, elkészült Gio Bacio Funky Groove című megaslágerének 2009-es újraértelmezése az eredeti előadó és Éliás Jr. Közös előadásában. A nemzetközi duett létrejöttében segített a Facebook közösségi oldal is, hiszen a sláger olasz énekesét a site segítségével találtuk meg. Gio Bacio a Műnchenben élő olasz énekes, amikor meghallotta Éliás Jr. előadásában a dalt magyarul, egyből jelezte közreműködési szándékát. Így a technika és az internet segítségével, két országban, két helyszínen készült el a felvétel.

Éliás Jr így nyilatkozott a dalról " Nagyon örülök, hogy Gio is közreműködik a dalban, emlékszem anno még olasz halandzsával adtuk elő azt. Most az eredeti olasz szöveg mellett a magyar verziót hallgatva együtt énekelheti velünk végre mindenki a slágert, és együtt idézhetjük fel azt az időszakot, amikor először buliztunk erre a számra."
A dal magyar szövegét Rönky Fruzsina szerezte.

 


süti beállítások módosítása