látogató számláló

Kicsoda INNA?

Inna egy új név, aki felrázta a Román zeneipart a HOT című dalávall. De ki is valójában Inna?

Inna egy új név, aki felrázta a Román zeneipart a HOT című dalávall. De ki is valójában Inna? Inna, valódi nevén Alexandra egy fiatal, 22 éves lány aki a Fekete-tenger partján él. Kedvenc időtöltése, nem meglepő módon a zene. Nagyon fiatalon felfedezték a tehetségét, a család bátorította és már 8 éves korában elkezdett énekelni tanulni.

Miközben a gyakorlatias oldalát próbálja megfogni a művészet romantikájának, Inna lediplomázott közgazdaságtanból Constantában a University of Political Sciences-en. A zenén kívül Inna szívesen tölti az idejét a családjával, barátaival, szeret vásárolni és utazni.

Inna HOT című dala is sikeres lett Oroszországban, Lengyelországban, Szerbiában, Bulgáriában, Szlovákiában, Görögországban, Belgiumban, Hollandiában és nálunk is. Így nem is kellett sok idő, hogy megjelenjen a második kislemeze Love címmel, ami hamar elfoglalta a megérdemelt helyét a nemzetközi chart listákon, valamint hazánkban is a dance chart első helyén szerepel. A sikerben szerepet játszott a Love c. szám videója is, ami lassított felvételekkel demonstrálja a jó és a gonosz küzdelmét. Inna és a zenéje jelenti magát a kapcsolatot e két tér között. Inna tanult és szexi nőként jelenik meg, aki itt bizonyítja hogy igazi szex szimbólummá is válhat.

A dal szerepel a nemrég megjelent Party Megamix 2009 Nyár c. albumon is.


süti beállítások módosítása