látogató számláló

UIP hírek (2009. augusztus 11.)

Ezen a héten:

  • A kritikusok utálják, de pár nap alatt 100 milliót kaszált a G.I. Joe
  • Tarantino óriási műbránerrel ugratta sztárjait
  • Leonardo orosz lánnyal barátkozik Ibizán
  • Russell Crowe úgy kocsmázik, mint bárki más
  • Top 10 országos (2009. augusztus 6-9.)

A kritikusok utálják, de pár nap alatt 100 milliót kaszált a G.I. Joe


Bejött a papírforma: a kritika ledorongolta a G.I. Joe: A kobra árnyékát, miközben a film első négy napi összbevétele meghaladta a 100 millió dollárt (Észak-Amerika: csaknem 60 millió, Amerikán kívül 40 + millió). A kitűnő eredmény tiszteletére a Variety című tekintélyes szaklap terjedelmes interjút közöl Stephen Sommers rendezővel. Sommers az egyik legnagyobb eredménynek azt tartja a G.I. Joe-val kapcsolatban, hogy „csak" 170 millió dollárt költöttek rá, mégis olyan elsöprő látványt tudtak produkálni, mint a 250-300 millióból készült A Karib-tenger kalózai vagy a Harry Potter-filmek. A produkció másik erénye, hogy a látványos akciófilmek tipikus közönségén, azaz a 25 év alatti férfiakon kívül más nézőrétegeket is meg tudott szólítani, gyakorlatilag családi filmként csalogatta a szórakozni vágyókat.

            A rendező nem ül a babérjain, máris belefogott a G.I. Joe 2 előkészítésébe, miközben az új Tarzanon is dolgozik. A Variety azon kérdésére, hogy ki játssza majd Jane-t, illetve a majomembert, Sommers azt válaszolja, hogy rengeteg fiatal női sztár van, tehát a női főszereplővel nem lesz gond. Ám mivel Brad Pitt vagy Tom Cruise már jó negyvenes, miközben Tarzan csupán huszonéves, olyan tehetségre van szükség, aki most válik nagy sztárrá: mint például Channing Tatum, a G.I. Joe egyik főszereplője... (G.I. Joe: The Rise of Cobra - már a hazai mozikban!)

Tarantino óriási műbránerrel ugratta sztárjait


Fegyelmet követel a forgatáson Quentin Tarantino, és aki vét a szabályok ellen, azon szörnyű bosszút áll. Így történt a Becstelen brigantyk készítésekor is, az áldozatok a két főszereplő, Brad Pitt és Diane Kruger voltak. A rendező nem szereti, ha a színészek elbóbiskolnak két felvétel között, ezért amikor előbb Brad, majd másnap Diane szundikált egy kicsit, hatalmas, bíborszínű, Big Jerry névre hallgató műbránert rakott az ölükbe, és lefotózta őket. A képeket aztán mindenki okulására kitűzte a stáb szégyenfalára, aki nem hiszi, itt járhat utána: http://www.celebitchy.com/63468/quentin_tarantinos_basterds_wall_of_shame_featuring_brad_pitt_with_a_dildo/ (Inglourious Basterds - hazai bemutató. 2009. augusztus 20.)


Leonardo orosz lánnyal barátkozik Ibizán

            Mindig is lehetett tudni, hogy Leonardo DiCaprio gyöngéi a magas, szőke modellek, így nincs semmi csodálkozni való azon, hogy ibizai nyaralásán egy orosz szépségnek, Anne Vjalicinának teszi a szépet. A leányzó legutóbb a Sports Illustrated orosz kiadásának címlapján szerepelt, teljesen megérdemelten. Leo a tengerparton sétált Annéval kézen fogva, a modell szemlátomást nagyon meg volt illetődve. A sztár sajtósa nem kívánta kommentálni az értesülést.
Leonardo legközelebb rendőrbírót alakít Martin Scorsese Viharsziget című thrillerében.

             (Shutter Island - hazai bemutató: 2009. október 8.)

Russell Crowe úgy kocsmázik, mint bárki más

            Wales-ben forgatja legújabb, Robin Hoodról szóló filmjét Russell Crowe, és nem tudja megállni, hogy ki ne próbálja az autentikus falusi életet. A minap például betért Mappleton falu Okeover Arms nevezetű kocsmájába, és azzal lepte meg a helybelieket, hogy halat, sült krumplit és egy jókora korsó Guinnesst kért. Ez még mind semmi: az ételt jóízűen megette, aztán a sört megitta, mint bárki más. A kocsma vendégei ezen teljesen megdöbbentek, élükön a kocsmárosnéval, aki még órákig nem tudott napirendre térni az esemény felett: - Ugyanúgy el tudtam vele beszélgetni, mint bármelyik normális vendégemmel - mesélte. - Remélem, nem voltam nagyon elpirulva! Amikor fizetett, azt mondta, nagyon szép vidéken élünk, és megdicsérte a kocsmát is, hogy milyen klassz.

Walesben arról is suttognak, hogy Crowe legközelebb Ashbourne falu Green Man nevű kocsmájában bukkant fel, ahol szintén sört rendelt.           (Robin Hood - hazai bemutató: 2010. május)

Top 10 országos (2009. augusztus 6-9.)



süti beállítások módosítása